Αγγελική spoiler: Η Κατερίνα εξομολογείται ότι ο Παύλος πήγε να την βιάσει

Αγγελική spoiler: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Αγγελική spoiler: Η αγαπημένη σειρά Αγγελική μετά από μια μικρή παύση λόγω Πάσχα, επιστρέφει δυναμικά την Τετάρτη 5/5 και Πέμπτη 6/5. Τα επεισόδια αναμένεται να είναι καθηλωτικά. Η Κατερίνα αποφασίζει να μιλήσει στην Αστυνομία για την επίθεση που δέχτηκε ενώ καταθέτει και για τον παραλίγο βιασμό της. Ο Παύλος βρίσκεται πια σε αδιέξοδο και καθημερινά καλείται να διαχειριστεί καταστάσεις που είναι καθοριστικές για τη ζωή και το μέλλον του.

Οι πράξεις του τον οδηγούν σε συνεχόμενα λάθη, αν και είναι σίγουρος πως καλύπτει σωστά τα ίχνη του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις εξελίξεις, δεν έχει υπολογίσει πως η Κατερίνα θα μιλήσει για όλα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ έξω από το σπίτι της Σοφίας. Πιστεύει πως αφού δεν το έχει κάνει τόσο καιρό δεν θα το κάνει. Όλα, όμως, ανατρέπονται την πιο κρίσιμη ίσως στιγμή για εκείνον. Την ώρα που προσπαθεί να καλύψει τον θάνατο του Σταυριανού. Η Αστυνομία, σύμφωνα με το my tv, συνεχίζει τις έρευνές της, καθώς είναι σίγουρη πως πρόκειται για δολοφονία.

aggeliki seira 3

Η Κατερίνα βάζει σε μπελάδες τον Παύλο

Στο στόχαστρο των υπόπτων συνεχίζουν να βρίσκονται ο Παύλος και η Τζένη. Από την άλλη, ο Παύλος, πιστεύοντας πως οι έρευνες δεν θα οδηγήσουν πουθενά, ασχολείται με την υπόθεση του θανάτου του πατέρα της Μαργαρίτας. Μάλιστα, συνδυάζοντας πια όλες τις πληροφορίες που έχει από τη συζήτησή του με την Ελένη, αποφασίζει να ρωτήσει την Αθηνά ευθέως αν σκότωσε τον πατέρα της Αγγελικής.

Την ίδια ώρα, ο Νικόλας, είναι σοκαρισμένος από όσα μαθαίνει για τις πράξεις του Δημήτρη. Εν τω μεταξύ, όσο οι μέρες περνούν και ο τελευταίος πιστεύει ότι η υπόθεση του Σταυριανού έχει κλείσει, ο αστυνόμος που ερευνά την υπόθεση κάνει κάποιες ερωτήσεις στη Σοφία και θέλει να μάθει αν θεωρεί τον Παύλο ικανό να διαπράξει φόνο και να γίνει βίαιος. Εκείνη αρνείται κατηγορηματικά πως ο πρώην άντρας της είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο αλλά η Κατερίνα βάζει τον Παύλο σε μπελάδες, αφού εξομολογείται ότι προσπάθησε να τη βιάσει.

Τώρα πια η Αστυνομία έχει στα χέρια της την καταγγελία για τον Παύλο. Η Κατερίνα φοβάται την αντίδραση του Δημήτρη όταν μάθει την επίθεση που δέχτηκε από τον αδελφό του. Την ίδια ώρα, η Αγγελική συναντάει την Τζένη. Οι δυο τους έχουν έναν καβγά και η δεύτερη έχει έντονους πόνους. Τη βοηθάει να επιστρέψει στο σπίτι της, αλλά όταν εμφανίζεται ο Παύλος φεύγει. Ο τελευταίος ανακοινώνει ότι φεύγει από το σπίτι γιατί χρειάζεται λίγη απόσταση.Όμως, πριν προλάβει να το κάνει, τα πράγματα ανατρέπονται αφού έρχονται αστυνομικοί και του ζητούν να τους ακολουθήσει στο στήμα καθώς έχουν νέα στοιχεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ