Αγγελική σήμερα 10/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Αγγελική σήμερα 10/5:  Στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας και εξοργισμένος οδηγείται στην Αθηνά όπου έρχονται σε ρήξη, σε μια σκηνή στο κόκκινο, γεμάτη ένταση. Η Αγγελική φοβάται ότι οι Αργυροί την έχουν καταλάβει και το συζητάει με τον Μιχάλη ο οποίος της αποκαλύπτει ότι και η Ελένη ξέρει για τον βιασμό της κι έτσι η Αγγελική αποφασίζει να τη συναντήσει.

Όταν συμβαίνει αυτό, η Ελένη της λέει όλα όσα γνωρίζει επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Αγγελικής, ακόμα και αυτούς που αφορούν στην αυτοκτονία του πατέρα της. Ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος από το τμήμα αλλά όταν γυρίζει σπίτι αντιμετωπίζει τη Σοφία που έχει μάθει για την επίθεση εναντίον της Κατερίνας. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά στήνει μια παγίδα στην Ελένη που θα την κάνει να αποκαλυφθεί.

Αγγελική σήμερα 10/5 – Trailer

Οι φήμες για μια πολύ σκληρή σκηνή που έρχεται

Στο 7 Μέρες Tv  έδωσε συνέντευξη ο σκηνοθέτης, Στέφανος Μπλάτσος και μίλησε για την Αγγελική και την πιο σκληρή σκηνή που θα δούμε προς το τέλος της σειράς. Όταν ρωτήθηκε για το ποια θα είναι η πιο σκληρή σκηνή από εδώ και πέρα ο ίδιος απάντησε “Όταν αποκαλυφθεί η λύση του αινίγματος αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής. Θα είναι μία πολύ σκληρή κι επώδυνη στιγμή για την ίδια. Όπως επίσης όταν ανακαλύψει η οικογένεια των Αργυρών ποια είναι η Αγγελική. Και αυτές οι σκηνές έχουν πολύ ενδιαφέρον, γιατί κλονίζεται η σχέση τους μαζί της.”

Στο πιο αποκαλυπτικό σημείο της συνέντευξης ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: “Φημολογείται ότι θα απαγάγει ο Δημήτρης την Αγγελική’ λέει ο δημοσιογράφος με τον σκηνοθέτη να απαντά “Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Θα είναι μία από τις πιο δύσκολες σκηνές.”

aggeliki 2

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ