8 λέξεις σήμερα 22/4: Τι θα δούμε σήμερα στο επεισόδιο της Πέμπτης

8 λέξεις σήμερα 22/4: Ο Αιμίλιος εξακολουθεί να παρακαλάει τη Μάγδα να τον συγχωρέσει

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο της Τετάρτης 21/4, ο Αιμίλιος, πιο μετανιωμένος από ποτέ, ήθελε επανασύνδεση με τη Μάγδα. Ο Νικηφόρος και η Εύα είναι ευτυχισμένοι με την εγκυμοσύνη και έκαναν τραπέζι στο σπίτι τους για να ανακοινώσουν τα καλά νέα σε όλους. Η Νόνα είδε ένα πολύ περίεργο όνειρο και μίλησε γι’ αυτό στον Οδυσσέα. Η Ευδοκία ήταν πολύ εκδηλωτική απέναντι στην Αλίκη και η Έρση με τον Οδυσσέα είναι σίγουροι πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο Μιχαήλ έδωσε τον Άγγελο στην Εύα για ένα βράδυ, αποφάσισε όμως να το κρύψει από τη Βικτώρια που λείπει στο Λονδίνο. Ο Φρίξος έμαθε από τον εκδοτικό οίκο ότι ενδιαφέρονται να εκδώσουν το βιβλίο του. Ο Μιλτιάδης είπε στην Κατερίνα ότι ο Άλκης είναι γιος του, μένει άναυδος όμως από την αντίδρασή της.

oktw lekseis

8 λέξεις σήμερα 22/4 – Τι θα δούμε

Η Κατερίνα έχει ισχυρές αντιρρήσεις για την παρουσία του Άλκη στη ζωή τους και ανησυχεί πως ο Μιλτιάδης σκοπεύει να αντικαταστήσει στην καρδιά του, τον Φοίβο με τον Άλκη. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης πηγαίνει με την Ιφιγένεια στο σπίτι του Άλκη προκειμένου να γνωριστούν τα δυο αδέλφια. Η Ηλιάνα πετυχαίνει τον Παύλο στους διαδρόμους του καναλιού και τον φλερτάρει.

Ο Αιμίλιος εξακολουθεί να παρακαλάει τη Μάγδα να τον συγχωρέσει και τελικά καταφέρνει να της πει δυο λόγια, αλλά η Μάγδα είναι αποφασισμένη να το τραβήξει μέχρι τέλους και δεν του δίνει καμία ευκαιρία. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, ο Φρίξος, τρελός από χαρά, που θα εκδοθεί το μυθιστόρημά του, πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι και λέει τα καλά νέα. Ο Άκης δίνει εντολή στον Μανούσο να παρακολουθήσει και πάλι την Αποστολία, έτσι το σπίτι μένει αφύλαχτο και μπαίνουν κλέφτες!

8 λέξεις σήμερα 22/4 – Trailer

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ