Βασίλης Χαλακατεβάκης παιδί: Πατέρας σε ηλικία 63 – Η σύζυγος, ο καρκίνος και ο… γάμος

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό της Τετάρτης και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μια απίθανη είδηση – έκπληξη τόσο για τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής, όσο και για τους τηλεθεατές. Ο πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς” που κλείνει τα 63 σε λίγες μέρες, αποκάλυψε ότι σε τρεις μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, αφού η 20 χρόνια νεότερη σύζυγός του Δέσποινα Μαραγκουδάκη είναι έγκυος.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, μια από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες της ελληνικής τηλεόρασης, συγκαταλέγεται μεταξύ των ηθοποιών που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο που είχε αποκαλύψει στο παρελθόν είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αυτό για να τονίσει προς κάθε διεύθυνση την ανάγκη της πρόληψης. Όμως, καλεσμένος στην παρέα του «Πρωινού» ο ηθοποιός που γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τους «Απαράδεκτους» αποκάλυψε μια πλευρά του που ελάχιστοι υποψιάζονταν.

Ο γάμος

Όπως παραδέχτηκε στον καλά πληροφορημένο Γιώργο Λιάγκα, ο ηθοποιός πήγε στον γάμο του χωρίς να γνωρίζει ότι ο γαμπρός ήταν ο ίδιος. «Είχα υποψία, είχα κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν ήμουν και σίγουρος. Είμασταν μαζί επτά χρόνια. Δεν το είχαμε επισημοποιήσει. Ήμασταν καλά μαζί, περνάγαμε καλά, αυτό ήταν όλο. Κάποια στιγμή είχα πάει στην μητέρα μου και ήρθαν δυο φίλες της Δέσποινας με μια πολύ ωραία καρτούλα που ήταν τελικά η πρόσκληση γάμου. Αυτό συνέβη 4 – 5 μέρες πριν από τον γάμο. Επειδή είχαμε πολύ καλή σχέση με τη γυναίκα μου μου φάνηκε πολύ όμορφο, πολύ τρυφερό και δεν με ξάφνιασε» είπε ο ηθοποιός.

Όσο για τα πρακτικά ζητήματα του γάμου, αυτά τα είχαν φροντίσει άλλοι.

«Η πλάκα είναι ότι είχε συνεννοηθεί με τη Νικόλ Παναγιώτου (ενδυματολόγο) στα γυρίσματα που κάναμε, η οποία μου είχε δοκιμάσει ένα κοστούμι, υποτίθεται για το γύρισμα. Και να μου το κονταίνει και να μου το φτιάχνει… Και ήταν το γαμπριάτικο κοστούμι. Τελικά όλα τα παιδιά ήταν καλεσμένοι – το “Daddy Cool” κάναμε εκείνη την περίοδο».

«Και πόσων χρονών ήσουν παντρεύτηκες, αν επιτρέπεται», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Παντρεύτηκα 55 – 56 χρονών» απάντησε ο ηθοποιός, ο οποίος, κατά παραδοχή του, είναι μια εικοσαετία μεγαλύτερος από τη σύζυγό του. «Και μια και ζούμε στο «Truman Show» με αυτά που ακούω, να σας δώσω και μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι» είπε απευθυνόμενος στους παρουσιαστές. «Αυτό ήταν κοινή συναινέσει».

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ποια είναι η σύζυγός του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πέρασε καρκίνο, και αυτή η περιπέτεια τον έκανε πιο δυνατό ενώ είχε μιλήσει για τη σύζυγό του που θεωρεί δώρο Θεού. “Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά. Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου.

“Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη. Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι. Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά”.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Κάποτε, στους θρυλικούς Απαράδεκτους 

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Από τότε που νόσησα με καρκίνο, έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

Πριν από λίγους μήνες ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είχε κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 11 χρόνια. “Τα τελευταία χρόνια η υγεία μου είναι πολύ καλά. Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Είναι 11 χρόνια τώρα… Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε”, ανέφερε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ