Τζένη Καζάκου: «Με τρομάζει η αντιμετώπιση του κόσμου, είναι σα να έχω μια ταμπέλα»

Τζένη Καζάκου: Για τους διάσημους συγγενείς της και την έναρξη της καριέρας της στην υποκριτική μίλησε η όμορφη Τζένη

Μεγάλωσε και η  κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου. Η εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη, η Τζένη Καζάκου, πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Θα έχουμε, μάλιστα, την χαρά να την απολαύσουμε  στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»! Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τον παππού της, Κώστας Καζάκο, ο οποίος ήταν και δάσκαλός της στο πρώτο έτος της σχολής, αλλά και για την «ταμπέλα» που της έχει φορτωθεί, λόγω της γιαγιάς της.

«Δεν διαβάζω τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έχει δει να παίζω. Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι. Αν του έλεγα “παππού να σου κάνω μια ερώτηση” θα αισθάνονταν άσχημα οι υπόλοιποι, αν έλεγα “να σας κάνω μια ερώτηση” θα ήταν αστείο και τελικά έμεινα στο “μπορώ να κάνω μια ερώτηση”. Είναι ο αρκουδάκος μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όσον αφορά στην Τζένη Καρέζη, σχολίασε:

«Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για τη γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα», είπε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ