Τρένο στο Ρουφ: Η μουσική παράσταση «Paris-Istanbul» επιστρέφει

Η Αθηνά Ρούτση οδηγεί με την φωνή της το Μουσικό Βαγόνι Orient Express σε ένα νοσταλγικό μελωδικό ταξίδι από το Παρίσι στην Κωνσταντινούπολη για 5 Παρασκευές.

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά θεατρικά και μουσικά venues της Αθήνας, το Τρένο στο Ρουφ, ανοίγει τις πόρτες του μετά από διακοπή πολλών μηνών λόγω του κορονοϊού.

Το Μουσικό Βαγόνι Orient Express ξαναρχίζει τα ταξίδια του από το Παρίσι στην Κωνσταντινούπολη, μια μελωδική διαδρομή στον χρόνο, με στάσεις στις πόλεις που διέσχιζε το θρυλικό τρένο: Το πολύβουο Παρίσι και το ανήσυχο Βερολίνο, τη ρομαντική Βενετία και τη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, την Αθήνα, τη Σόφια και την Κωνσταντινούπολη.

Το Τρένο θα αναχωρεί κάθε Παρασκευή από τις 25 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου με «πλήρωμα» ένα δεμένο τρίο υπέροχων μουσικών, την Αθηνά Ρούτση με την εκφραστική φωνή της, την Άλκηστη Ραυτοπούλου στο πιάνο και τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και τον Φώτη Μυλωνά στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο.

Η ιδέα της παράστασης που υπήρξε sold out επί τρεις συνεχόμενες σεζόν και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Τατιάνας Λύγαρη.

Paris-Istanbul, Αποβάθρα Τρένου στο Ρουφ, Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, Παρασκευή 25 Ιουνίου & 2, 9, 16, 23 Ιουλίου 2021, ώρα 21:15. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10€, Ταμείο Θεάτρου 12€, Ατέλειες & Ανέργων 5€ . Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, τηλ. 11876.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ