Τράβις Σκοτ – Χιούστον: Άγριο κράξιμο με βίντεο από Νιρβάνα στον ράπερ

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από την τραγωδία της Παρασκευής στο Astroworld Festival, στο Χιούστον, όταν οκτώ παρευρισκόμενοι στη μουσική εκδήλωση σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν, ύστερα από ποδοπάτημα τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή ο ράπερ Τράβις Σκοτ. Ο πανικός επισκίασε την εκδήλωση στο συναυλιακό κέντρο και το πάρτι μουσικής μετατράπηκε σε λουτρό αίματος. Οι θαυμαστές συνθλίβονται μέχρι θανάτου εν μέσω χαμού που προκλήθηκε λίγο αφότου ο 30χρονος ράπερ ανέβηκε στη σκηνή. Αρκετοί από το κοινό άρχισαν να ουρλιάζουν για βοήθεια, αλλά ο Σκοτ συνέχισε το σόου για τουλάχιστον 30 λεπτά ακόμα, ολοκληρώνοντας ολόκληρο την παράσταση του.

«Η παράσταση δεν είναι απαραίτητο να συνεχίζεται όταν υπάρχει πρόβλημα»

Η φίλη του Σκοτ, Κάιλι Τζένερ, τον υπερασπίστηκε υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τι συνέβαινε κάτω από σκηνή. Ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 30χρονος ράπερ δέχεται… πυρά για το πως διαχειρίστηκε την κατάσταση. «Η παράσταση δεν είναι απαραίτητο να συνεχίζεται όταν υπάρχει πρόβλημα», αναφέρουν αρκετοί φίλοι της μουσικής και αναρτούν βίντεο από συναυλίες που θα μπορούσαν να είχαν μετατραπεί από γιορτή σε τραγωδία αν δεν λειτουργούσαν θετικά για το κοινό τους οι καλλιτέχνες.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο ο συγχωρεμένος Κερτ Κομπέιν, ο τραγουδιστής του εναλλακτικού ροκ συγκροτήματος Nirvana, ξαφνικά σταματά να τραγουδά, ρίχνει κάτω την κιθάρα του και τρέχει προς το μπροστινό μέρος της σκηνής, προφανώς έχοντας δει έναν άντρα να ενοχλεί έναν άλλο θαυμαστή και τον οποίο διώχνουν από τη συναυλία πριν προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα. «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συμπεριφορά του Τράβις Σκοτ κατά τη διάρκεια αυτής της συναυλίας», έγραψε ο χρήστης του TikTok στο βίντεο.

Ένας άλλος χρήστης του TikTok μοιράστηκε ένα ακόμα βίντεο που δείχνει το ροκ συγκρότημα Linkin Park να σταματά μια παράσταση για να βεβαιωθεί ότι οι θεατές τους ήταν ασφαλείς. Στον απόηχο της τραγωδίας του Astroworld, οι θαυμαστές ανέφεραν επίσης τον τραγουδιστή της country μουσικής Tim McGraw, ο οποίος διέλυσε έναν καυγά σε μια συναυλία το 2014.

 

@unholy.alternative Reply to @iloveevanpeters37264 No excuses for Travis Scott’s behavior during that concert. #travisscott #astroworld #nirvana #kurtcobain #stopassault ♬ original sound – The Unholy Alternative
@unholy.alternative Reply to @iloveevanpeters37264 No excuses for Travis Scott’s behavior during that concert. #travisscott #astroworld #nirvana #kurtcobain #stopassault ♬ original sound – The Unholy Alternative

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ