Τόλης Βοσκόπουλος – Μαρινέλλα: Ένα σπάνιο κλικ

Τόλης Βοσκόπουλος – Μαρινέλλα: Οι δύο τραγουδιστές παντρεύτηκαν το 1973 και έζησαν μαζί 8 χρόνια.

Ο μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα. Ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού μάς χάρισε αξέχαστες επιτυχίες, με τη βαθιά, αισθαντική φωνή του και τραγούδησε τον έρωτα όσο κανείς.

“Μα εγώ αγαπώ μία”: Παράφοροι έρωτες, κραυγαλέοι χωρισμοί και μια βαθιά αγάπη
Η Μαρινέλλα αγκαλιά με την κόρη της και τον Τόλη Βοσκόπουλο -Η σπάνια φωτογραφία από το 1976

Οι έρωτες και οι σχέσεις του, άλλωστε, έμειναν στην ιστορία. Μία σπάνια φωτογραφία του με την Μαρινέλλα μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη στο Instagram της με αφορμή τον θάνατό του. Μετά τον δύσκολο χωρισμό του Τόλη με την Ζωή Λάσκαρη, που τον πλήγωσε βαθιά, ο ίδιος βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Μαρινέλλας.

Οι δύο τραγουδιστές παντρεύτηκαν το 1973 και έζησαν μαζί 8 χρόνια.

«Συνεργάστηκαν δισκογραφικά, τραγούδησαν μαζί στις πίστες και μεγάλωσαν την κόρη που είχε αποκτήσει η Μαρινέλλα με τον Φρέντι Σερπιέρη. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην Τζωρτίνα που πέρασε τα πρώτα της χρόνια στη βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κηφισιά, την οποία αγόρασε ο Τόλης Βοσκόπουλος για να στεγάσει τον έρωτα του με την Μαρινέλλα. Ο έρωτας επισημοποιήθηκε με τα δεσμά του γάμου με το μυστήριο να τελείται στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι σε στενότατο κύκλο το 1973.

Το 1981, ο Τόλης ωστόσο έφυγε από το σπίτι της Κηφισιάς με γαστρορραγία, με το γάμο να έχει λάβει τέλος. Οι δυο τους ωστόσο έμειναν φίλοι μέχρι τέλους», γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στη λεζάντα. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε την Μαρινέλλα με μαύρο ζιβάγκο και σταυρό στο λαιμό, τα χαρακτηριστικά της κοντά μαλλιά και γυαλιά ηλίου να συνομιλεί με τον σύζυγό της που φορά λευκό ζιβάγκο, σακάκι και γυαλιά ηλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ