Σελίν Ντιόν υγεία: Τι συμβαίνει, γιατί αναβάλλει όλες τις συναυλίες για το 2023

Σελίν Ντιόν υγεία: «Την πρώτη φορά αυτό έγινε εξαιτίας της πανδημίας, τώρα λόγω της υγείας μου»

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβάλλει το 2023 όλες τις συναυλίες της περιοδείας της «Courage World Tour». Οι συναυλίες της Σελίν Ντιόν είχαν προγραμματιστεί στην Ευρώπη, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

“Είμαι συντετριμμένη” – Οι φρικτοί μυϊκοί πόνοι “καθηλώνουν” τη Σελίν Ντιόν

«Νιώθω λίγο καλύτερα όμως, εκδηλώνω ακόμα σπασμούς», εξήγησε η διάσημη τραγουδίστρια από το Κεμπέκ, σε ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε στη Γαλλία από τον χώρο εκδηλώσεων Paris La Défense Arena.

Σελίν Ντιόν: «Την πρώτη φορά αυτό έγινε εξαιτίας της πανδημίας, τώρα λόγω της υγείας μου»

«Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να αλλάξω τις ημερομηνίες της περιοδείας στην Ευρώπη για μία ακόμη φορά: την πρώτη φορά αυτό έγινε εξαιτίας της πανδημίας, τώρα λόγω της υγείας μου», σημείωσε η 54χρονη Ντιόν. «Για να βρεθώ στη σκηνή, πρέπει να βρίσκομαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής, ανυπομονώ, όμως δεν είμαι ακόμη απόλυτα έτοιμη. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να επιστρέψω στο 100%, ώστε να ανέβω στη σκηνή, διότι εσείς είστε που το αξίζετε», συνέχισε η ίδια.

Η Σελίν Ντιόν είχε δώσει τις 52 πρώτες συναυλίες της περιοδείας πριν από την έναρξη της πανδημίας

Η σούπερ σταρ του πενταγράμμου ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο ότι ακυρώνει τους σταθμούς της περιοδείας της στη Βόρεια Αμερική εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ