Σασμός σπόιλερ: Η Αργυρώ παντρεύεται

Σασμός σπόιλερ: Μία μεγάλη ανατροπή αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha. Αυτό γιατί, σύμφωνα περιοδικό MyTv που κυκλοφορεί, η Αργυρώ αποφασίζει να γράψει το οριστικό τέλος στη σχέση της µε τον Αστέρη και αποφασίζει να παντρευτεί κάποιον άλλον. Τα σχέδια της Καλλιόπης να απαλλαγεί μια για καλή από την οικογένεια Βρουλάκη ευδοκιμούν και η Μαρίνα µε την Αργυρώ αποφασίζουν να φύγουν για πάντα από την Κρήτη. Η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη, σε αντίθεση µε όλους στο χωριό, οι οποίοι στρέφονται εναντίον της που προσπάθησε να εκφοβίσει τις γυναίκες προκειμένου να τις διώξει.

Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε, η Αργυρώ µε τη Μαρίνα φτάνουν στα Γιάννενα και προσπαθούν να θέσουν τις βάσεις για μια καινούργια αρχή στη ζωή τους. Η Αργυρώ θέλει να καταφέρει να ξεχάσει το παρελθόν της και όσα την πλήγωσαν αλλά και να κρύψει µε αυτόν τον τρόπο από όλους πως είναι έγκυος στο παιδί του Αστέρη. Από την άλλη, ο τελευταίος, μέσα από τη φυλακή, μαθαίνει πως η Αργυρώ έφυγε από την Κρήτη και τα βάζει µε τη μητέρα του.

Σασμός: Ο γοητευτικός άντρας

Οι πρώτες μέρες της νέας τους ζωής βρίσκουν τη Μαρίνα και την Αργυρώ να ψάχνουν τα πατήματά τους. Και οι δύο προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καινούργια καθημερινότητα και να απαλύνουν τον πόνο τους από την αγάπη που έχουν η µία για την άλλη αλλά και από τη γαλήνη που τους προσφέρει ο νέος τόπος όπου αποφάσισαν να μείνουν. Ωστόσο, στα Γιάννενα, η Αργυρώ πρόκειται να γνωρίσει τον άντρα που θα της αλλάξει τη ζωή. Ο λόγος για τον Σταύρο. Έναν γοητευτικό, ευγενικό και πάνω απ’ όλα προστατευτικό νεαρό. Η πρώτη γνωριμία της Αργυρώς µε τον Σταύρο είναι επεισοδιακή, καθώς εκείνος τη βοηθάει στις ερημιές. Όμως, πολύ γρήγορα, αναπτύσσεται ανάμεσά τους μια σχέση εμπιστοσύνης.

Εκείνος, από την πρώτη στιγμή, βοηθάει την Αργυρώ να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα αλλά και να ξεχάσει όσα οδυνηρά περιστατικά έζησε, παρά το γεγονός πως κι εκείνος αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα µε την εξάρτηση του αδελφού του, του Βαγγέλη, από τον τζόγο. Ο Σταύρος καταφέρνει και κερδίζει γρήγορα τον σεβασμό και την εκτίμηση τόσο της Αργυρώς όσο και της Μαρίνας. Μάλιστα, ερωτεύεται την κοπέλα από την πρώτη κιόλας στιγμή που τη συναντάει και κάθε μέρα που περνάει τη διεκδικεί ερωτικά, έχοντας παράλληλα την υπομονή να περιμένει για όσο καιρό χρειάζεται η Αργυρώ προκειμένου να νιώσει έτοιμη για µία νέα σχέση. Και θα τα καταφέρει.

Η Αργυρώ και ο Σταύρος πρόκειται να παντρευτούν, θέλοντας έτσι η κοπέλα να κλείσει οριστικά την πόρτα του παρελθόντος και να μεγαλώσει το παιδί της σε ένα ήρεμο περιβάλλον, χωρίς κινδύνους, απειλές και κυρίως Σταµατάκηδες. Κανείς, όμως, δεν τολμάει να τη ρωτήσει αν πραγματικά έχει ξεπεράσει τον Αστέρη…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ