Σασμος 14/11: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

Σασμος 14/11: Η γιαγιά Ειρήνη έχει ακόμη κρυμμένα τρομερά μυστικά

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σίριαλ «Σασμός» και την ερχόμενη εβδομάδα. Μετά τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, ο Αστέρης ετοιμάζεται να μεταναστεύσει για το Μόναχο. Η Καλλιόπη καταρρέει στο τραπέζι του αποχαιρετισμού, αναστατώνοντας την οικογένειά της. Παράλληλα, ο Λευτέρης αποκαλύπτει στην εισαγγελέα το σχέδιο του Φαρμάκη να δολοφονήσει τον αστυνόμο Αντώνη. Η γιαγιά Ειρήνη έχει ακόμη κρυμμένα τρομερά μυστικά.

Σασμός: Καθηλωτικές εξελίξεις την άλλη εβδομάδα -Η Καλλιόπη καταρρέει
Σασμός Δευτέρα 14 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 33

Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες, ενώ την ίδια ώρα στο αρχοντικό επικρατεί ανησυχία για την υγεία της Καλλιόπης. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα.

Σασμός Τρίτη 15 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34

Η γιαγιά Ειρήνη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα, για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια και αυτά που έρχονται στην επιφάνεια, συγκλονίζουν την Μαρίνα. Ο Αστέρης αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Η Αργυρώ, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη. Σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ