Σάρον Στόουν παιδιά: Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε 9 παιδιά από αποβολές

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως είχε εννέα αποβολές στη ζωή της. Η 64χρονη ηθοποιός σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, με μια αποκλειστική συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης ενώ ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία. «Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές», αποκάλυψε η Σάρον Στόουν, η οποία είναι μητέρα τριών γιων μέσω υιοθεσίας: Quinn Kelly, Laird Vonne και Roan Joseph. «Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, όμως μας κάνουν να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνες μας και κρυφά με ένα είδος αίσθησης αποτυχίας», πρόσθεσε.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η 35χρονη χορεύτρια Peta Jane Murgatroyd, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και την μετέπειτα αποβολή της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου ώρες αφότου ο 5χρονος γιος της, Shai είδε να την βάζουν στο ασθενοφόρο. Όπως είπε, κάλεσε βοήθεια όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στο πάτωμα του υπνοδωματίου του μικρού της γιου, εντελώς ανίκανη να κινηθεί μετά από θετικό τεστ για κορωνοϊό λίγες ημέρες πριν. «Δεν είχα καθόλου δύναμη. Δεν μπορούσα να ανοίξω το πλυντήριο πιάτων. Δεν μπορούσα να ανοίξω το ψυγείο για να ταΐσω τον Shai, για να του δώσω λίγο τοστ», λέει. «Επιδεινώθηκε τόσο πολύ που η αναπνοή μου είχε αρχίσει να επηρεάζεται. Ήταν πραγματικά δραματικό».

“Το πρόσωπό του σκοτείνιασε”

Στο νοσοκομείο, τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν χιλιάδες μίλια μακριά στην Ουκρανία, και τον έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση όταν ο γιατρός μπήκε στο δωμάτιό της. «Νόμιζα ότι επρόκειτο να αποκαλύψει κάποια πραγματικά άσχημα νέα. Του είπα: “Τι συμβαίνει;” Το πρόσωπό του σκοτείνιασε”», θυμήθηκε εκείνη τη νύχτα τον Οκτώβριο του 2021. «Είπε, ‘Ήξερες ότι ήσουν έγκυος;”». Στην άλλη άκρη της γραμμής, ο 42χρονος σύζυγός της άρχισε να πανηγυρίζει. «Άκουσε τον γιατρό να λέει: “Είσαι έγκυος”», προσθέτει. Αλλά μέσα στον ενθουσιασμό του, άκουσε λάθος τα νέα: Η Murgatroyd είχε ήδη χάσει το μωρό.

Όπως εξηγεί, δεν είχε ιδέα ότι περίμενε παιδί, κάτι που την βοήθησε να το ξεπεράσει πιο γρήγορα. «Δεν είχα βιώσει εκείνη τη σούπερ χαρούμενη στιγμή του “Είμαι έγκυος ξανά!”», είπε, προσθέτοντας ότι είχε αρχίσει να αιμορραγεί δύο ημέρες νωρίτερα, αλλά το απέδωσε στην περίοδό της. «Έζησα απλώς τη στιγμή του “το έχασες”».

Από τότε που μίλησε για την αποβολή, η Murgatroyd υπήρξε ανοιχτή στο ότι προσπαθεί να αποκτήσει δεύτερο παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram από τον πρώτο γύρο ενέσεων την Τετάρτη. «Ας κανονικοποιήσουμε τις συζητήσεις γύρω από τις αποβολές και την εξωσωματική γονιμοποίηση και ας δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα είναι πιο άνετο για όλες τις γυναίκες», σχολίασε μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ