Ρίτα Γουίλσον καρκίνος: Έξαλλος με απατεώνες ο Τομ Χανκς

Ρίτα Γουίλσον καρκίνος: «Μας πρότειναν “κάποια κλινική στη Βολιβία” ή μια “δίαιτα με ροδάκινα”»

Οργισμένος δηλώνει – και δικαίως – ο ηθοποιός Τομ Χανκς με απατεώνες που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν τον καρκίνο της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον. Ο Τομ Χανκς βίωσε ένα πολύ σκληρό “χτύπημα” όταν η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, όμως σε αυτό ήρθε να προστεθεί και το γεγονός πως «επιτήδειοι» προσπάθησαν να πάρουν τα χρήματά τους, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο τους. Ο Τομ και η Ρίτα, και οι δύο 65 ετών, είναι μαζί για περισσότερα από 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους τον 31χρονο σήμερα Τσέστερ και τον 26χρονο Τρούμαν.

FXkI8O7WIAE2SQc

Έξαλλος με θαυμαστή του ο Τομ Χανκς- «Σπρώχνεις τη γυναίκα μου;»

Όταν ήταν 58 ετών, η Ρίτα αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της στην υποκριτική λόγω «προσωπικού προβλήματος υγείας». Αυτό το «προσωπικό θέμα» αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος του μαστού και για να τον αντιμετωπίσει υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η ηθοποιός υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν μέσω χειρουργικής επέμβασης αποκατάστασης.

Μιλώντας στο «Sunday People» σε φιλανθρωπική εκδήλωση για το Παγκόσμιο Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο, περιέγραψε αρχικά τον τρόπο με τον οποίο εκείνη και ο σύζυγός της αντιμετώπισαν τη δοκιμασία. «Βλέπαμε ταινίες, βλέπαμε σπουδαία ντοκιμαντέρ, τρώγαμε καλό φαγητό και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να διατηρήσουμε το πνεύμα μας και να είμαστε ευγνώμονες», είπε.

Όμως κάποιοι τους πλησίασαν και τους πρότειναν αμφίβολες «θεραπείες». Όπως αποδείχτηκε απλά ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον πόνο τους και να τους πάρουν τα λεφτά. Ο Τομ δήλωσε στη «Daily Mail»: «Ένα πράγμα που παρατήρησα μέσα από αυτό, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω στον κόσμο που, όταν μάθουν ότι έχεις μια συγκεκριμένη ασθένεια, ιδιαίτερα καρκίνο, θα προσπαθήσουν αμέσως να βγάλουν χρήματα από εσένα. Το κάνουν αυτό προωθώντας κάποιες διαδικασίες που μπορεί να έχουν έναν βαθμό επιστήμης που μπορεί να τις κάνει ακριβείς, και κάποιες άλλες που είναι εντελώς κομπογιαννίτικες. Μας πρότειναν “κάποια κλινική στη Βολιβία” ή μια “δίαιτα με ροδάκινα”».

FXVkSQyXEAAhTea

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ