Πώς ο θεατρικός Αμλετ συνδυάζεται με την επιχειρηματικότητα

Όταν οι διακρίσεις γίνονται εν μέσω κλειστών θεάτρων τότε η δικαίωση για τους ανθρώπους του πολιτισμού είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Αφορμή τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2020 από το Αθηνόραμα, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά για πρώτη φορά στα 22 χρόνια του θεσμού.

Μια από τις θεατρικές παραστάσεις που ξεχώρισαν στα θεατρικά βραβεία Κοινού ήταν η παράσταση του «Αμλετ» σε μία φιλόδοξη παραγωγή της εταιρίας Λυκόφως, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου.

Έξι είναι τα βραβεία που απέσπασε ο ΑΜΛΕΤ:

  • Καλύτερης παράστασης (3ο Βραβείο) – Εταιρία Λυκόφως
  • Σκηνοθεσίας (2ο Βραβείο) – Κατερίνα Ευαγγελάτου
  • Ανδρικού ρόλου (2ο Βραβείο) – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
  • Μουσικής σύνθεσης (2ο Βραβείο)
  • Σχεδιασμού ήχου (1ο Βραβείο) Σταύρος Γασπαράτος
  • Σχεδιασμού φωτισμού (2ο Βραβείο) Σίμος Σαρκετζής

Συμπαραγωγοί της παράστασης υπήρξαν οι Κρίστιαν Χατζημηνάς και Παναγιώτης Γεροδήμος, με τη βοήθεια των οποίων η παράσταση πραγματοποιήθηκε στην παλαιά και ιστορική θεατρική σκηνή «Αμφι-Θέατρου» του Σπύρου Ευαγγελάτου που ανακαινίστηκε μερικώς για τις ανάγκες αυτής και μόνο της παράστασης.

Αν και συχνά ασχολείται με κινηματογραφικές και θεατρικές συμπαραγωγές, ο Κρίστιαν Χατζημηνάς, μας είναι περισσότερο γνώριμος ως Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, και ως CEO της THEON SENSORS και Πρόεδρος του EFA GROUP.

Προχθές μάλιστα ειχαμε τετραπλή διάκριση της THEON SENSORS και του Ομίλου EFA GROUP που δραστηριοποιούνται στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό χώρο της άμυνας και της ασφάλειας με προϊόντα υψηλής τεχνολογικής αξίας. Ο Όμιλος απέσπασε 4 βραβεία στα Manufacturing Excellence Awards 2020, για την αριστεία, τα καινοτόμα προϊόντα, την υψηλή τεχνολογία και την εξωστρέφειά του, μεταξύ των οποίων και τη μεγάλη διάκριση Smart & Innovative Factory of the Year.

Όπως φαίνεται η τέχνη του management μπορεί να εκφράζεται και να διακρίνεται σε πολλαπλούς τομείς!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ