Νάσβιλ μακελειό: Η έκκληση της Σάρον Στόουν

Νάσβιλ μακελειό: Σοκαρισμένη και συγκινημένη η ηθοποιός για τη φονική επίθεση στο δημοτικό σχολείο που κόστισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους, ανάμεσά τους και 3 παιδιά

Δραματική έκκληση απηύθυνε η Σάρον Στόουν με σκοπό να σταματήσει η οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η χολιγουντιανή σταρ με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στο δημοτικό σχολείο στο Νάσβιλ όπου έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους και τρία μικρά παιδιά παίρνει θέση δημοσίως και ζητά από την πολιτεία να προστατεύσει τα παιδιά. Στο σύντομο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της εμφανώς συγκινημένη και σοκαρισμένη από τη φονική επίθεση της 28χρονης τρανς Όντρεϊ Χέιλ η Σάρον Στόουν ευχαρίστησε αρχικά την αστυνομία.

Στη συνέχεια εξέφρασε την οδύνη της για το τραγικό περιστατικό. «Κάθε γονιός που βλέπει όσα έγιναν νιώθει την απελπισία που νιώθω και εγώ. Η Αμερική είναι από τις λίγες χώρες που επιτρέπουν στους πολίτες να έχουν όπλα. Αυτά τα εγκλήματα είναι αδιανόητα και λυπάμαι που το λέω αλλά προέρχονται από τον εγωισμό μας. Πρέπει να δράσουμε, να γίνουμε καλύτεροι. Πόσα παιδιά σκοτώθηκαν αυτό τον χρόνο; Ναι (τα εγκλήματα) προέρχονται από ανθρώπους που είναι ψυχικά ασθενείς και ναι προέρχονται από τον αρρωστημένο μας εγωισμό. Ελάτε, γίνεται μεγαλύτεροι από ότι είστε και γίνεται μικρότεροι από αυτό που νομίζεται πως είστε. Σας ευχαριστώ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ