Μπρούκλιν Μπέκαμ γάμος: Εκείνη την ημέρα ξέσπασα σε λυγμούς, φοβόμουν ότι θα με παρατήσει

Ο γιος των Μπέκαμ μίλησε για το άγχος που ένιωθε την ημέρα του γάμου του με τη Νίκολα Πελτζ και τα δάκρυα, λίγο πριν την τελετή

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου του 2022, σε μια πολυτελή τελετή. 9 μήνες μετά, ο γιος των Μπέκαμ έδωσε συνέντευξη στο «Interview Magazine» και αναφέρθηκε στη μέρα εκείνη. Όπως αποκάλυψε ο 23χρονος, ένιωθε τεράστιο άγχος την ημέρα του γάμου του, αφού φοβόταν ότι η Νίκολα Πελτζ θα τον παρατούσε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο ίδιος έφτασε στο κτήμα της οικογένειας Πελτζ στο Palm Beach ένα τέταρτο νωρίτερα από την τελετή, για να περιμένει τη νύφη και τότε, άρχισε να έχει τις πρώτες του «φοβίες». «Άρχισα να γίνομαι λίγο νευρικός. Για την ακρίβεια, ήμουν φοβερά αγχωμένος. Ακριβώς πριν την τελετή, σκεφτόμουν “ω Θέε μου, αν με παρατήσει στα σκαλιά;”», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως: «Ήμουν σε ετοιμότητα για τα πάντα. Σκεφτόμουν “παντρεύομαι την καλύτερη μου φίλη, αλλά αν δεν θέλει;”. Μόλις η σκέψη αυτή προχώρησε στο μυαλό μου, ξέσπασα σε λυγμούς. Κατά τ’ άλλα, ήταν μια εκπληκτική ημέρα». Ο Μπέκαμ είναι σήμερα στην ίδια ηλικία που τον απέκτησε ο πατέρας του και ανυπομονεί να δημιουργήσει κι εκείνος την οικογένειά του. «Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, αλλά πάντα λέω στη γυναίκα μου, όποτε θέλεις», είπε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος ότι εκείνος και η Πελτζ συζητούν συχνά αν πιστεύουν ότι το πρώτο τους παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι. «Εκείνη πιστεύει ότι θα κάνουμε πρώτα ένα αγόρι», λέει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ