Λαμπερή εκδήλωση στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας προς τιμή 6 αθλητριών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εγχείρημα έξι αθλητριών από την Γαλλία, Cap Optimist 2022, οι οποίες κωπηλάτησαν σε paddle board για 14 μέρες και νύχτες, εκκινώντας από το Μονακό για να φτάσουν στον Πειραιά όπου πραγματοποιήθηκε μια λαμπερή εκδήλωση.

Αφετηρία ήταν το Yacht Club Monaco, στις 5 Ιουνίου, και οι αθλήτριες διένυσαν την απόσταση των 1.800 χιλιομέτρων στην θάλασσα για να φτάσουν στην Ελλάδα.

Το πρωτοφανές εγχείρημα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα ποσά που συγκεντρώθηκαν από χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές διατίθενται υπέρ των σκοπών του «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» καθώς και του Ιδρύματος «Princess Charlene of Monaco».

Σε τιμητική εκδήλωση που ακολούθησε προς τιμή των αθλητριών στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Όμιλου Ελλάδας (ΝΟΕ) , παρέστησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας κος Γιάννης Πλακιωτάκης με τον Διευθυντή του Ιδρύματος Charlene of Monaco, Pascal Granero και το ζεύγος Κωνσταντίνου και Σοφίας Τσουβελεκάκη, βασικούς χορηγούς της εκστρατείας.

282211

282220

Οι αθλήτριες, από αριστερά προς τα δεξιά: Marie Goyeneche, Emmanuelle Bescheron, Alexandra Lux, Margot Calvet, Itziar Abascal, Stephanie Barneix (αρχηγός της εκστρατείας).

ekdilosi 1

Ο Παναγιώτης Φασούλας με τα παιδιά του Μαριέλλα και Γιάννη.

ekdilosi 4

Αλεξάνδρα Πάλλη Γιαννακοπούλου, Χριστόφορος Στράτος, Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη.

ekdilosi 3

Μάνια Παπαδοπούλου, Ναταλία Συγγελίδη.

ekdilosi 2

Κωνσταντίνος και Σοφία Τσουβελεκάκη, ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, Pascal Granero Διευθυντής Ιδρύματος Πριγκίπισσας Charlene του Μονακό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ