Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 5: Τι θα δούμε την Κυριακή

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 5: Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στις 22:30, στο MEGA

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 5: Στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» η δράση εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικούς κόσμους, που κινούνται ο ένας στην κρητική παράδοση και ο άλλος σε ένα παράλληλο σύμπαν. Με σεναριακή μαεστρία και κινηματογραφική σκηνοθετική ματιά, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης πλέκει μία πρωτόγνωρη, νεανική, μεταφυσική ιστορία κάθε Κυριακή στις 22:30, στο MEGA.

Επεισόδιο 5 (Κυριακή 24 Οκτωβρίου) – Τίτλος Επεισοδίου: «Μυστικά»

Τα Κομάντα επισκέπτονται τη γιαγιά της Λουλούς, Λουλουδιά, η οποία τους εξιστορεί το παρελθόν του Ντόντου και της μητέρας του. Τους μιλάει, επίσης, για το μακελειό του Άη-Γιώργη, όπου δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν λόγω μίας παλιάς βεντέτας και τους  προειδοποιεί να μείνουν μακριά από το βουνό. Εγκλωβισμένη στα δαιδαλώδη ανοίγματα της σπηλιάς, τραυματισμένη και μόνη στο σκοτάδι, η Ίρις κάνει μία σειρά ανακαλύψεων…Την ίδια νύχτα, ο Μπάμπα Μπομπ βρίσκεται γυμνός και αποπροσανατολισμένος σε ένα χωράφι. Σοκαρισμένη από το περιστατικό με το όπλο και ανήσυχη μήπως το μάθει ο πατέρας της, η Ναυσικά έρχεται πιο κοντά με τον Νεκτάριο, ο οποίος έχει αρχίσει να μπλέκεται στις «σκοτεινές» ενέργειες των Δράκων.

Ο Δρακομιχάλης ετοιμάζει το σχέδιο παραλαβής των λύτρων για την απελευθέρωση της Καλογρίδη σε ένα λούνα παρκ. Στη συνέχεια καλοπιάνει τον Ντόντο για να τον βοηθήσει στα σχέδιά του, πείθοντάς τον ότι η Καλογρίδη είναι υπεύθυνη για το θάνατο του πατέρα του, Δρακαντώνη, κάτι που δεν είναι αλήθεια. Ακολουθώντας τις οδηγίες του νονού του, ο Ντόντος προκαλεί black out στο λούνα παρκ, αλλά η εμφάνιση του επιθεωρητή Αναστασάκη με μία ομάδα αστυνομικών τινάζει την παράδοση των λύτρων στον αέρα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος συνειδητοποιεί κάτι τρομακτικό: σε τέσσερις ημέρες είναι η επέτειος των 100 χρόνων του μακελειού στο εκκλησάκι του Άη-Γιώργη…

Κομάντα και Δράκοι επεισόδιο 5 -Δείτε το τρέιλερ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ