Κιμ Καρντάσιαν διαζύγιο: Χωρίζει με τον Κάνιε Γουέστ, “μπούχτισε”

Ένα από τα πιο πλούσια ζευγάρια στον πλανήτη, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ, παίρνουν διαζύγιο και μπορεί οι κακές γλώσσες να μιλούν για χωρισμό χρόνια τώρα, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως η απόφαση είναι ειλημμένη. Η «Page Six» κάνει λόγο για «επικείμενο διαζύγιο», υποστηρίζοντας πως η Κιμ έχει προσλάβει για τις διαδικασίες την έξπερτ του είδους Λάουρα Βάσερ. «Κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά έχουν τελειώσει», αναφέρει μια πηγή. «Η Κιμ έχει προσλάβει την Λάουρα Βάσερ και ήδη οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει για τη διευθέτηση των διαδικασιών». Η 40χρονη Κιμ δεν φοράει τη βέρα της και ο 43χρονος Κάνιε περέμεινε στο πολυτελές ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών με την οικογένεια Καρντάσιαν να τον κατακρίνει για τους υπερβολικά πολυδάπανους εορτασμούς.

«Η Κιμ υποχρέωσε τον Κάνιε να πάει στο Γουαϊόμινγκ ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα για να οδηγηθούν στο διαζύγιο. Το μεταξύ τους έχει τελειώσει», ανέφερε η ίδια πηγή. Άνθρωπος που είναι κοντά στο ζευγάρι λέει ότι η Κιμ στο παρελθόν προσπάθησε πολύ να προστατέψει τον Κάνιε από τον αγώνα που έδινε για την ψυχική του υγεία αλλά τώρα έχει μεγαλώσει πολύ.

Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ Καρντάσιαν: Τα… τρελά του Κάνιε

“Σκέφτεται σοβαρά να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος και να προωθήσει την καμπάνια της για τις μεταρρυθμίσεις στις φυλακές. Από την άλλη ο Κάνιε λέει συνέχεια ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και άλλα τέτοια τρελά και η Κιμ μπούχτισε και με όλα αυτά», λέει άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στην Κιμ. Την ίδια ώρα, μια άλλη πηγή προσκείμενη στο διάσημο ράπερ αναφέρει: «Ο Κάνιε νιώθει συνεχώς άβολα και ενοχλημένος από ολόκληρη την οικογένεια Καρντάσιαν και τη ριάλιτι υπερεκτεθειμένη ζωή που κάνουν. Έχει τελειώσει με ολόκληρη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους και βρίσκει το σόου τους αφόρητο».

Το tweet του Κάνιε για το διαζύγιο

Ο Γουέστ τον περασμένο Ιούλιο σε ένα tweet του είχε κάνει λόγο για διαζύγιο: «Προσπαθώ να πάρω διαζύγιο από τότε που η Κιμ συνάντησε τον Μικ Μιλ για την μεταρρύθμιση στις φυλακές».  Τότε ο Κάνιε είχε στραφεί κατά της οικογένειας της γυναίκας του και της πεθεράς του λέγοντας πάλι μέσα από το Twitter ότι προσπαθούσαν να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική. Η Κιμ πάντως στις 23 Δεκεμβρίου ανέβασε στο Instagram της μια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία δεν ήταν παρών ο Κάνιε αλλά μόνο οι αδερφές της, η μητέρα της και ο Σκοτ Ντίσικ με τον οποίο η Κόρτνεϊ έχει αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ