Γιώτα Νέγκα: «Τραγουδώντας την Ευτυχία» στο θέατρο Ακροπόλ

Η σπουδαία ερμηνεύτρια έρχεται στο Θέατρο Ακροπόλ με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην μεγάλη Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου σε επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.

Η Γιώτα Νέγκα, μια γνήσια λαϊκή φωνή σπάνιας εκφραστικότητας και ερμηνευτικού ήθους, ετοιμάζεται να πάρει ξανά τη θέση της στη σκηνή, μετά από τη ολοκλήρωση της επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από τις 8 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, και κάθε Δευτέρα, η τραγουδίστρια μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου σε στίχους της μεγάλης Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

«Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» και πολλά άλλα είναι μερικά από τα «διαμάντια» της στιχουργού που διάλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου για το πρόγραμμα που επιμελήθηκε για την τραγουδίστρια

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Πιάνο: Χρήστος Θεοδώρου
Έγχορδα (μπουζούκι, λαούτο ): Νίκος Κατσίκης
Κιθάρες: Κώστας Νικολόπουλος

Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης – Νίκος Κόλλιας
Φώτα: Φίλιππος Τρέπας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου
Παραγωγή: Μenta Art Events
Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα

Γιώτα Νέγκα, Θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9-11 (σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο), Αθήνα. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα στις 21:00, από 8 Νοεμβρίου 2021. Τιμές εισιτηρίων: από 15€. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ