Η Γη της Ελιάς 22/9: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη

Η Γη της Ελιάς 22/9: Η νέα δραματική σειρά του Mega «η Γη της Ελιάς» καθηλώνει το κοινό

Η Γη της Ελιάς 22/9: Το επεισόδιο της Τετάρτης (22/9) της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» αναμένεται να είναι συγκλονιστικό. Το βράδυ της Τετάρτης (22/9) θα δούμε τον Ισίδωρο να πηγαίνει απρόσμενα στο εξοχικό της Καρδαμύλης και να αιφνιδιάζει την Ιουλία και τον Στάθη. Ο Μάνος πιάνει τον Φίλιππο και του ζητά να κρατήσει τη Χάιδω μακριά από τη Μαρίνα.

Ο Φίλιππος εξοργίζεται και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Στο μεταξύ, η Αρετή βρίσκεται για πρώτη φορά με τη Βασιλική, μετά τη φυγή της από το σπίτι, και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω. Η Μαρίνα και η Αντιγόνη έρχονται πιο κοντά και όλα δείχνουν ότι ξεκινάει μια καινούργια φιλία.

Ο Ισίδωρος και ο Στέφανος καταθέτουν ένορκα στον συμβολαιογράφο για τη Μυρτάλη. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Ισίδωρου, ο οποίος τον καλοβλέπει για γαμπρό, χωρίς, όμως, να ξέρει τι συμβαίνει αυτό το διάστημα στη ζωή της Ιουλίας. Μια τυχαία συνάντηση της Βασιλικής και του Φίλιππου μέσα στην καταιγίδα, θα έχει απρόσμενη εξέλιξη… Μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσει και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα δεχτεί ο συμβολαιογράφος στο γραφείο του.

Η Γη της Ελιάς 22/9: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ