Φιλιππίδης καταγγελίες – θέατρο: Τέλος από Μουσούρη, ΕΡΤ, Digea

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες ηθοποιών, ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τον κατήγγειλαν στο ΣΕΗ, το σωματείο των ηθοποιών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εκφοβισμό, με τα όσα καταγγέλλουν να προκαλούν σοκ και καταστάσεις αδιανόητες. Ηδη η ΕΡΤ χθες ανακοίνωσε ότι κόβει τον Πέτρο Φιλιππίδη από το σίριαλ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά χωρίς εκείνον.

Καθώς τα 10 επόμενα επεισόδια του Πλάτανου έχουν ήδη γυριστεί, η ΕΡΤ αποφάσισε να τα προβάλλει κανονικά, γιατί αλλιώς δεν θα πληρώνονταν οι συντελεστές του σίριαλ. Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήδη από σήμερα είναι εκτός σετ και δεν θα συμμετάσχει σε άλλα επεισόδια. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μϊχα και Το Πρωινό, η ΕΡΤ επιθυμεί να φύγει ο Πέτρος Φιλιππίδης και από τα τρέιλερ της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της επόμενης εβδομάδας.

Οσο για το πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος που ενσαρκώνει, αυτός του Παρασκευά; Ο ήρωας δεν θα πεθάνει, ούτε θα αντικατασταθεί, αλλά θα εξαφανιστεί μέσω διηγήσεων, όπως αποκάλυψε και ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό.

Φιλιππίδης θέατρο: Η επιστολή ηθοποιών

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι σταματά και η πολύχρονη συνεργασία του Πέτρου και με το θέατρο Μουσούρη. Η πολύχρονη συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με το θέατρο Μουσούρη όταν ανοίξουν τα θέατρα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συνεχιστεί. Παραγωγός των έργων που ανεβάζει τα τελευταία 20 χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ο Κάρολος Παυλάκης και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι υπό το βάρος όλων αυτών των απίστευτων αποκαλύψεων η συνεργασία τους δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ η συνεργασία που υπήρχε και αφορούσε στη δημιουργία και άλλων σποτ, δεν θα συνεχιστεί. Ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» ανέφερε ότι υπήρξε μια επιστολή μερίδας ηθοποιών της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» οι οποίοι με e-mail ζητούσαν επίσημα να αποχωρήσει από το σίριαλ o ηθοποιός και να συνεχίσουν τα γυρίσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ