Αύγουστος 2022: Οι καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού

Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, οι συναυλίες των αγαπημένων μας καλλιτεχνών ολοένα και πληθαίνουν, ενώ μέσα από τις περιοδείες μπορούμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια σε μία σειρά από καλοκαιρινούς προορισμούς.

Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που οι συναυλίες θα λαμβάνουν χώρα χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό και έτσι πολλοί τραγουδιστές που μέχρι πρότινος απέφευγαν τις περιοδείες, πλέον θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή.

Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις καλύτερες συναυλίες του Αυγούστου για το 2022:

Συναυλίες Αυγούστου 2022: Βανδή και Θεοφάνους

«Ένα καλοκαίρι διαδρομή» είναι το σλόγκαν των δύο γνωστών καλλιτεχνών, οι οποίοι αυτό το καλοκαίρι περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε μία μεγάλη συναυλία στην παραλία «CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI», με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 15€.

Συναυλίες Αυγούστου 2022: Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο αγαπημένος Νίκος Πορτοκάλογλου θα δώσει μία συναυλία… εφ’ όλης της ύλης στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την ερχόμενη Τετάρτη (3 Αυγούστου).

Μέσα από αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, θα απολαύσουμε μία μοναδική πορεία ενός καλλιτέχνη, μετά από 40 συναπτά έτη δημιουργίας και τραγουδοποιίας. Κόστος εισιτηρίων από 32€.

Συναυλίες Αυγούστου 2022: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Για την καθιερωμένη καλοκαιρινή του… βόλτα ετοιμάζεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, έτοιμος να συγκινήσει με τις μπαλάντες του και να ξεσηκώσει με τα πιο ροκ του κομμάτια.

Με μία μοναδική παράσταση, λοιπόν, στο Αρχαίο θέατρο Δίον της Θεσσαλονίκης οι fans θα μπορέσουν να «συναντήσουν» τον καλλιτέχνη, στις 3 Αυγούστου. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 15€.

Συναυλίες Αυγούστου 2022: Πυξ Λαξ

Οι εμβληματικοί Πυξ Λαξ πρόκειται να δώσουν μία μεγάλη συναυλία για παλιούς και νέους θαυμαστές στις 3 Αυγούστου.

Η συναυλία θα γίνει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Γήπεδο του Αγίου Νικολάου, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 13€.

Συναυλίες Αυγούστου 2022: Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, με νέα μπάντα και τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, θα περιλαμβάνει μία σειρά από ελληνικές πόλεις κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

Ξεκινώντας από τη Ζάκυνθο (Λόφος Στράνη) στις 7 Αυγούστου, τραγουδίστρια θα συνεχίσει τις συναυλίες της στο Αίγιο (θέατρο Γιώργος Παππάς) στις 9 Αυγούστου, ενώ στις 11 του μήνα θα εμφανιστεί στα Λουτρά της Τήνου. Η περιοδεία ολοκληρώνεται με τη Ρόδο (Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου), στις 25 Αυγούστου, και το Φεστιβάλ Λιμνών στη Λίμνη Πλαστήρα (πλαζ Καλύβια Πεζούλας), στις 28 Αυγούστου. Οι τιμές ξεκινούν από 15€.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ