Αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού κατά σκηνοθέτη, τι του ζήτησε

Ο Γιάννης Απέργης αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί μια αρκετά παράξενη πρόταση από σκηνοθέτη, γεγονός που τον έκανε να αποχωρίσει από τις πρόβες.

Για μια περίεργη συμπεριφορά που δέχθηκε από σκηνοθέτη, μίλησε ο Γιάννης Απέργης στο Λοιπόν και στη Μαρία Σοφιανού, στον απόηχο των καταγγελιών στο θέατρο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε ότι δέχτηκε κάποτε μια παράξενη πρόταση από σκηνοθέτη, ο οποίος του ζήτησε να αυτοσχεδιάσει γυμνός. Όπως ανέφερε, ο ίδιος σηκώθηκε και έφυγε.

Παράλληλα, ο Γιάννης Απέργης εξέφρασε τη χαρά του για όλες αυτές τις γυναίκες που είχαν το θάρρος να καταγγείλουν τις κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνες «γκρέμισαν το κάστρο το οποίο είχαν φτιάξει συγκεκριμένοι άνθρωποι».

Giannis Apergis

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του ηθοποιού:

Καταγγελίες στο θέατρο. Είχε πέσει κάτι στην αντίληψή σου;

«Ως νέος ηθοποιός, έχω φυσικά τη γνώμη μου αλλά δεν ξέρω αν έχω ολοκληρωμένη άποψη για όλα αυτά. Ως θεατής όμως, σε όλο το συγκλονιστικό που συνέβη, μπορώ να πω ότι όλες αυτές οι γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν, είναι πιο άντρες από τους άντρες. Χαίρομαι πάρα πολύ που το τόλμησαν, φοβερό θάρρος, εγώ μπορεί να μην έβγαινα να μιλήσω. Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Με χαροποιεί πολύ, που αυτές οι γυναίκες, γκρέμισαν αυτό το κάστρο, που είχαν φτιάξει οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, χρόνια τώρα. Η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει και κάποια στιγμή ο καθένας πληρώνει για όλα όσα έχει κάνει. Ωστόσο αυτά δεν γίνονται μόνο στον χώρο του θεάτρου και πρέπει να το λέμε».

Εσύ έχεις βιώσει κάποια άσχημη συμπεριφορά;

«Μια φορά με έναν σκηνοθέτη αλλά σηκώθηκα και έφυγα αμέσως».

Τι είχε συμβεί;

«Μου είχε δώσει τον ρόλο για μια κωμική ταινία και ξαφνικά μου ζήτησε να πάρω ένα αντικείμενο και να κρύψω τα επίμαχα σημεία γιατί ήθελε και καλά να δει πως μπορώ να αυτοσχεδιάσω. Του απάντησα αμέσως ότι ακόμα καλά καλά δεν έχω παίξει στο θέατρο και θα σου δείξω γυμνό; Και σηκώθηκα και έφυγα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ