Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του, Χιλάρια

Άλεκ Μπάλντουιν παιδιά: Έγκυος στο έβδομο παιδί της είναι η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν

Στον ερχομό του έβδομου παιδιού της με τον Άλεκ Μπάλντουιν αναφέρθηκε η Χιλάρια. Έγκυος στο έβδομο παιδί της είναι η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν με τη χαρμόσυνη είδηση να γίνεται γνωστή στο People μερικούς μήνες μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς.

Άλεκ Μπάλντουιν: Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του, Χιλάρια, για το έβδομο παιδί τους

«Μετά από πολλά ανεβοκατεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε ένα συναρπαστικό νέο και μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένας Μπάλντουιν έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν ολοκληρωμένη και είμαστε πέρα και πέρα χαρούμενοι με αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά, όπως βλέπετε, είναι πολύ ενθουσιασμένα. Το νέο μας μωρό είναι κάτι φωτεινό στις ζωές μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε αυτές τις αβέβαιες εποχές», είπε χαρακτηριστικά η Χιλάρια.

Η περήφανη μαμά αποκάλυψε ότι η οικογένεια περιμένει κοριτσάκι δημοσιοποιώντας ένα βίντεο στο οποίο συμμετέχει όλη η οικογένεια, ο Άλεκ, εκείνη και τα έξι παιδιά τους δίνοντας συμβουλές στην αδερφούλα που έρχεται.

«Μοιράζομαι μαζί σας τις ελπίδες και τις ευχές της οικογένειάς μας, την στήριξη και τις συμβουλές για το νέο μας μωρό. Νιώθω τόση χαρά, βλέποντας αυτά τα αξιολάτρευτα και αγαπητά παιδιά, να μιλούν με την σοφία που τους διακρίνει. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου» τόνισε η Χιλάρια.

Χιλάρια Μπάλντουιν: Η αποβολή το 2019

Το 2019 είχε μιλήσει δημόσια για την αποβολή που είχε βιώσει ενώ βρισκόταν σε δίδυμη κύηση. «Όταν έχασα τα μωρά μου το 2019 σκεφτόμουν ότι τα δάκρυα δεν θα σταματήσουν. Θα είμαι για πάντα λυπημένη. Ακόμα δακρύζω και κρατάω αυτή τη λύπη γραμμένη μόνιμα στις σελίδες της ζωής μου», είχε πει. O Άλεκ έχει αποκτήσει άλλο ένα παιδί, το 26χρονο μοντέλο Άιρλαντ Μπάλντουιν (Ireland Baldwin) με την πρώην σύζυγό του Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ