Άγριες Μέλισσες 4/7: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

Άγριες Μέλισσες 4/7: Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος έχει βιάσει μία κοπέλα από γειτονικό χωριό

Έγκλημα, Αδικία, Τιμωρία, Κάθαρση…Το μεγάλο φινάλε της επί τρία χρόνια αγαπημένης σειράς του ANT1 Άγριες Μέλισσες έρχεται. Οι «Άγριες Μέλισσες», η σειρά που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο και έφερε ξανά στο προσκήνιο τη μυθοπλασία φτάνει στο τέλος της αυτή την εβδομάδα. Η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών και μέχρι να πέσει η «αυλαία», κανείς δεν γνωρίζει το «τέλος» που περιμένει τους ήρωες της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος έχει βιάσει μία κοπέλα από γειτονικό χωριό και ότι αυτή έμεινε έγκυος και κάπου κοντά τους μεγαλώνει τόσα χρόνια το εγγόνι της. Η ιστορία επαναλαμβάνεται… Όπως η αδερφή του Δούκα, η Ανέτ, είχε πέσει θύμα βιασμού και έφερε στον κόσμο ένα παιδί, τον Μελέτη, έτσι ο πρωτότοκος γιος της έγινε βιαστής και από την αποτρόπαιη πράξη του ήρθε στον κόσμο ένα παιδί, που μεγάλωσε ακόμα πιο δύσκολα από τον Μελέτη.

Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ξέρουν πόσο πολύ κινδυνεύει η μητέρα της και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις κινήσεις τους.

Στο μεταξύ, ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει επίσης από τον παρανοϊκό γαμπρό της. Την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει, γιατί θέλει να κάνει μία νέα αρχή κάπου αλλού. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της και, παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας, πιστεύει πως ίσως καταφέρει να έχει μία θέση στη ζωή του

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ