Βασίλης Λεβέντης κορονοϊός: Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Βασίλης Λεβέντης κορονοϊός: Ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό στις 17 Σεπτεμβρίου

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μάριος Γεωργιάδης αναφέρεται και πάλι στον πατέρα του, Βασίλη Λεβέντη ο οποίος εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό. Στην ανάρτησή του ο Μάριος Γεωργιάδης αναφερόμενος στα γενέθλιά του και ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έστειλαν, τονίζει ότι τον συγκινεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τον πατέρα του.

«Οι ευχές σας για άλλη μία φορά έφεραν ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου! Η συγκίνηση μεγάλη, κυρίως γιατί μέσα στις ευχές σας για τα γενέθλια μου, ήταν και το ενδιαφέρον σας για τον πατέρα μου. Αυτή ήταν και η δίκη μου ευχή για σήμερα…να τελειώσει αίσια αυτή η πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας του. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Να είστε όλες και όλοι καλά και πάνω από όλα να έχουμε υγεία!», γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του:

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε με κορωνοϊό στις 17 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Νοεμβρίου βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο οργανισμός του είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος. Μάλιστα όπως μετέδωσε προ ημερών το Mega ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει χάσει 27 κιλά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ