Βαρεμένος – Καραμανλή ΣΚΑΙ: Η σκληρη ανακοίνωση της ΝΔ

Βαρεμένος – Καραμανλή ΣΚΑΙ: ”Ακραία σεξιστική επίθεση στην Άννα Καραμανλή, θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της ΧΑ”

Σκληρή ανακοίνωση για την επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου στην Αννα Καραμανλή στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΙ εξέδωσε η ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική και ανέφερε πως θυμίζει αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα την χαρακτήρισε ντροπή και τη συνέδεσε με το τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Γιώργο Βαρεμένο

Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίθεση Γιώργου Βαρεμένου στην Αννα Καραμανλή

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, ο οποίος άρπαξε μία φωτογραφία από τα χέρια της και στη συνέχεια της την πέταξε πίσω.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ