ΣΥΡΙΖΑ για επιτροπή ΛΟΑΤΚΙ+: Να δεσμευθεί ο Μητσοτάκης πως συμφωνεί στο θέμα του πολιτικού γάμου για όλους

Επιθετικά υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για σύσταση Επιτροπής για τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ κατηγορώντας τον για προσπάθεια διασκέδασης των εντυπώσεων μετά την καταψήφιση του ευρωβουλευτή Ζαγοράκη της έκθεσης για τα δικαιώματα της Κοινότητας. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Κουμουνδούρου , κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη  “να δεσμευθεί πως συμφωνεί με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό γάμο για όλους και να διαμορφώσει το σχετικό νομικό πλαίσιο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Μετά την καταψήφιση από τον κ. Ζαγοράκη της έκθεσης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μετά τον αδιανόητο ισχυρισμό του κ. Αθανασίου ότι “κακώς καταργήθηκε η παρά φύση ασέλγεια”, που ποινικοποίησε τις σχέσεις ομόφυλων ζευγαριών, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης υποκριτικά προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Φυσικά κανείς δεν ξεχνάει την αντιδραστική στάση της ΝΔ και του ίδιου προσωπικά όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε τις πρώτες μεγάλες τομές υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Αν ενδιαφέρεται πραγματικά ο κ. Μητσοτάκης και δεν υποκρίνεται για μια ακόμη φορά, μπορεί αντί για Επιτροπές για τα μάτια του κόσμου, σε πρώτη φάση απλά να δεσμευθεί πως συμφωνεί με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό γάμο για όλους και να διαμορφώσει το σχετικό νομικό πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ