Συγγενιώτου – Πολάκης: “Συνέλθετε, δεν χρειαζόμαστε κι εσάς”, λέει η σοπράνο στους φανατικούς οπαδούς

Συγγενιώτου – Πολάκης: «Ούγκανα όσοι τον χειροκροτούν»

Αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επιτρέψει στον Παύλο Πολάκη να είναι εν τέλει υποψήφιος στα Χανιά στις εκλογές. Μετά τον Δημήτρη Βίτσα που πήρε αποστάσεις από τον «πολακισμό», λέγοντας σε συνέντευξή του πως «ο Παύλος δεν έπρεπε να συνεχίσει στην αντιπαράθεση με τον Νίκο Χατζηνικολάου», η σοπράνο και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2019 Μαργαρίτα Συγγενιώτου αποκάλεσε «ούγκανα» όσους χειροκροτούν τον πρώην υφυπουργό Υγείας.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Η υπόθεση Πολακη, που ζήτησε μια (ειλικρινή; θα δείξει) συγνώμη προκειμένου να είναι ξανά υποψήφιος και ο στρατός από ουγκανα/πολακιστας αφρίζει μέσα στον οπαδισμό σαν να πήρανε την Πόλη και την Αγιασοφια, αποδεικνύει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι κινδυνεύουν πρώτα από τον εαυτό τους και μετά από εκείνους που τους “στηρίζουν”. Συνέλθετε, έχουμε αρκετά πράγματα να μας αηδιαζουν κάθε μέρα από τη φρουρά του Μητσοτάκη, δεν χρειαζόμαστε κι εσάς».

«Εν τω μεταξύ όσο τα ουγκανα κάνουν σκρινσοτ και διακινούν την ανάρτηση αυτή αφριζοντας, δίνοντας γραμμή να ρίξουν το προφίλ μου και απειλώντας με πειθαρχικα, έχω πάρει τα περισσότερα μηνύματα που μου λένε πόσο έχει αγανακτήσει ο κανονικός κόσμος με τη συμπεριφορά τους κι επιτέλους κάποιος τα έγραψε. Καλά πήγε κι αυτό».

Μετά τις αντιδράσεις, επέστρεψε με ένα ακόμα σχόλιο, σημειώνοντας:

«Δεν μπορώ, έχω πεθάνει στα γέλια. Υπάρχει προφίλ που έχουν μαζευτεί όλοι και λένε “πώς τολμάει αυτή να μιλάει έτσι για εμάς, θα την πάμε πειθαρχικό”. Εν τω μεταξύ εγώ ονόματα δεν έγραψα. Αυτοί μολογανε χωρίς ξύλο. Βλέπουν τη λέξη ουγκανα και ταυτίζονται από μόνοι τους. Κλαίω».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ