Στεφανής Κως – Φαρμακονήσι: Επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας

Στεφανής Κως – Φαρμακονήσι: Την Κω και το Φαρμακονήσι επισκέφθηκε την Τετάρτη 5 Μαΐου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Την Κω και το Φαρμακονήσι  επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Όπως ανακοινώθηκε, παρέστη στη τελετή εορτασμού των 100 ετών από την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στο Φαρμακονήσι, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια. Στη συνέχεια, μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Φαρμακονησίου, όπου αντάλλαξε ευχές με το εν υπηρεσία προσωπικό.

Επίσης, επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 80ής Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στην Κω και ενημερώθηκε από τον Διοικητή Ταξίαρχο Τριαντάφυλλο Θεοδόσιο για τις τρέχουσες δράσεις που εξελίσσονται στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού. Συνεχάρη το προσωπικό για το υψηλό ηθικό και τη διαρκή του ετοιμότητα. Κατά την παραμονή του στην Κω, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και τον Δήμαρχο του νησιού κ. Θεοδόση Νικηταρά.

STEFANISSTEFANIS1STEFANIS2

Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρου με τον Πρόεδρο Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου, στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου Νίκο Λαρυγγάκη.

Όπως ανακοινώθηκε, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις καθώς και στις επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και στην σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μεταξύ άλλων, εξήρε την συμβολή του πρόεδρου του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου στην ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σημαντικό ρόλο του Ινστιτούτου στην εκπαίδευση και την μόρφωση των νέων της ομογένειας μέσω δράσεων και διαδικτυακών σεμιναρίων.

floros 4

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ