Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Τσίπρα

Στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή  βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερωθεί απο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και τις τελευταίες εξελίξεις μετά την παράνομη τουρκική NAVTEX για την περιοχή του Καστελλόριζου.

Μπαίνοντας ο κ. Τσίπρας είπε «γεια σου, Κυριάκο», η απάντηση ήταν «γειά σου Αλέξη» και ακολούθησε ο χαιρετισμός με τους αγκώνες, «ο μόνος αποδεκτός χαιρετισμός λόγω κορονοϊού», όπως είπε ο πρωθυπουργός. Ακολούθως ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως «έχουμε πολλά θέματα σήμερα» και ο κ. Μητσοτάκης απάντησε «θα έχουμε άνεση χρόνου να τα συζητήσουμε».

Θα ακολουθήσει συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στις 13:30 ενώ το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις με τον τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γιάννη Βαρουφάκη, στις 18:15 και 19:30 αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει, λόγω των εξελίξεων στο Αιγαίο, να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ