“Ελευθερία”: Έτσι θα ονομαστεί η επιχείρηση για τον εμβολιασμό

Ειδική ήταν η μνεία του πρωθυπουργού, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για το ζήτημα του εμβολιασμού κατά της πανδημίας.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να φτάσει δωρεάν και με ασφάλεια σε κάθε γωνιά του τόπου το εμβόλιο, ενώ ανακοίνωσε την έναρξη επικοινωνιακής εκστρατείας. “Θα πετύχουμε. Αλλά η απειλή θα καραδοκεί έως τον εμβολιασμό του 60% του πληθυσμού και για αυτό η προσήλωση στα μέτρα θα πρέπει να συνεχιστεί. Θα φοράμε μάσκα κατά το εμβόλιο και θα φοράμε μάσκα και μετά το εμβόλιο”, είπε.

“Ο εμβολιασμός σηματοδοτεί την αρχή του τέλους. Σηματοδοτεί την ελευθερία μας και για αυτό έτσι θα ονομάσουμε αυτή την επιχείρηση. Την ελευθερία να ζούμε απελευθερωμένοι από την ομηρία της πανδημίας, να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και να γιορτάσουμε το 2021 τα 200 χρόνια την ελευθερία μας ως έθνος. Είναι στο χέρι σας αύριο το εμβόλιο να το κάνουμε όλοι. Η αισιόδοξη επόμενη μέρα είναι πραγματικά στα χέρια μας και σας καλώ να τη χτίσουμε με ενότητα”, επεσήμανε ο πρωθυπουργός. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ