Πρόωρες εκλογές 2021 Ελλάδα: Ο Βορίδης σχολιάζει τη διάψευση Μητσοτάκη

Πρόωρες εκλογές 2021 Ελλάδα: Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 υπογράμμισε ότι όποιος συζητά αυτή τη στιγμή για εκλογές κάνει μία εσφαλμένη πολιτική προσέγγιση

Την εκτίμηση ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, παρά την εμμονή, όπως είπε, του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε ο Μάκης Βορίδης. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εσωτερικών, σχολιάζοντας τη χθεσινή, σαφή, όπως είπε, τοποθέτηση του Πρωθυπουργού αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών, υπογράμμισε ότι όποιος συζητά αυτή τη στιγμή για εκλογές κάνει μία εσφαλμένη πολιτική προσέγγιση: «Λένε να κάνει τώρα εκλογές λόγω της δημοσκοπικής διαφοράς γιατί τώρα είναι η ευκαιρία να ξανακερδίσει η ΝΔ. Αυτό έχει υπόθεση εργασίας ότι αν γίνουν οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας δεν θα τις κερδίσει ο Πρωθυπουργός. Πώς εικάζει κανείς ότι η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας; Για να δούμε τι θα συμβεί τα επόμενα δύο χρόνια. Πρέπει να συμβεί κάτι που τα πράγματα να είναι χειρότερα από αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Δείτε ακόμη: Μητσοτάκης στο Star: “Χωρίς εισφορά αλληλεγγύης και το 2022 – Εκλογές στο τέλος της 4ετίας”

Αρα δύο χρόνια μετά, αφού έχει τελειώσει η πανδημία, η οικονομία θα ανακάμψει και η ΝΔ θα μπορεί να υλοποιεί το πρόγραμμά της με τις φοροελαφρύνσεις»», τόνισε ο κ. Βορίδης προσθέτοντας ότι μόνο αν κάποιος κάνει αυτή την πολιτική εκτίμηση- η οποία δεν προκύπτει- μπορεί να προσφύγει σήμερα στις κάλπες. Αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρόσθεσε ότι τα περιοριστικά μέτρα από το συνεχές lockdown εκ των πραγμάτων καταρρέουν. Τόνισε, δε, ότι η Επιτροπή καλείται να βρει τις κατάλληλες βαλβίδες αποσυμπίεσης ενώ υπογράμμισε ότι λύση για το σταδιακό άνοιγμα κι άλλων δραστηριοτήτων είναι ο εμβολιασμός και η χρήση των ατομικών μέτρων προστασίας.

Τέλος, αναφορικά με τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι έρχονται απολύσεις συμβασιούχων στους δήμους, είπε πως πολιτική αποτελεί η μείωση του λεγόμενου έκτακτου προσωπικού και οι συβάσεις ορισμένου χρόνου. Ξεκαθάρισε, δε, ότι οι πάγιες ανάγκες θα καλυφθούν με ειδικό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ