Πολάκης – Φουρθιώτης: Εκ παραδρομής η κλήση για ανωμοτί κατάθεση

Πολάκης – Φουρθιώτης: Ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη για την επικοινωνία που είχε με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Την έντονη αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσε η κίνηση των δικαστικών αρχών να καλέσουν για ανωμοτί κατάθεση τον Παύλο Πολάκη, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη εις βάρος του. Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έστειλε αναφορά προς τον εισαγγελέα του Αρείου Παγου και προς τον Πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να ενημερωθεί για το εάν έχει έχει διαβιβασθεί στην Βουλή σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Τασούλας την ενημέρωσε πως σχετική δικογραφία δεν εχει διαβιβαστεί στη Βουλή και πως σε επικοινωνία του με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου του γνωστοποιήθηκε ότι η κλήση προς τον κ. Πολάκη ήταν προφανώς εκ παραδρομής και ότι ήδη έχει ανακληθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγραψε στο Facebook ότι τον καλούν σε ανωμοτί κατάθεση έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης για «εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση μέσω Διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση». Όπως αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, καλείται στο κτίριο της Ασφαλείας Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο τμήμα «Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος», ενώ αναρωτιέται «ποιος είναι αυτός ο Εισαγγελέας που τον καλεί και ποιοι είναι αυτοί οι αστυνομικοί υπάλληλοί τους και οι προϊστάμενοί τους που καλούν βουλευτή στο τμήμα χωρίς να υπάρχει άρση ασυλίας».

TASOULAS 1 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ