Πολάκης για επιτροπή: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ “ξαναχτυπά”

Πολάκης για επιτροπή: Η επιτροπή λοιμωξιολόγων είναι “βαλιτσοπροτζεκτοροκουβαλητές”

Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά συμφώνησε δημοσίως με τον γνωστό αρνητή και αντιεμβολιαστή καθηγητή του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα και επιτέθηκε στην επιτροπή λοιμωξιολόγων. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει την επιτροπή των ειδικών ως “βαλιτσοπροτζεκτοροκουβαλητές” που είναι “σε διατεταγμένη υπηρεσία πολυεθνικών και Μητσοτάκη”. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Εγώ Δημήτρη δυο 9αρια είχα πάρει σε Φαρμακολογία 1 και 2 του τρίτου έτους! Συμφωνώ μαζί σου!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ ,επειδή κάτι “βαλιτσοπροτζεκτοροκουβαλητες” γίνανε Επιτροπή Λοιμωξιολογων σε διατεταγμένη υπηρεσία πολυεθνικών και Μητσοτακη!!”.

Αφορμή για το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε μια ανάρτηση του Δημήτρη Κούβελα, με την οποία καλεί τις εγκύους να μην εμβολιαστούν. Σημειώνεται ότι ο εν λόγω καθηγητής του ΑΠΘ έχει προκαλέσει σάλο στα κοινωνικά δίκτυα, υποστηρίζοντας ότι το έμφραγμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έχει σχετικό ιστορικό, οφείλεται στο… εμβόλιο που έκανε μήνες πριν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης παραμένει σε σκληρή αντιεμβολιαστή γραμμή, προκαλώντας τριγμούς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς έχει δηλώσει ότι δεν έχει εμβολιαστεί και ότι θα το… σκεφτεί από φθινόπωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ