Πανελλαδικές 2021 – Βαρουφάκης: Το μήνυμα στους μαθητές

Πανελλαδικές 2021 – Βαρουφάκης: Το μήνυμα του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 προς τους μαθητές

Μήνυμα για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων έστειλε προς τους υποψήφιους ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. «Καλή επιτυχία στα παιδιά που ξεκινούν την δοκιμασία των πανελλήνιων! Ό, τι και να γίνει τίποτα δεν τελειώνει σήμερα. [Και μια υπόσχεση στους μαθητές-ήρωες των νυχτερινών σχολείων: δεν θα σταματήσουμε να εκθέτουμε την αναλγησία της κας Κεραμέως που σας στέρησε το +1% θέσεων στα ΑΕΙ]», έγραψε στα social media ο κ. Βαρουφάκης.

Πανελλαδικές 2021: Το μήνυμα της Κεραμέως

«Να πετύχουν όσα επιθυμούν», ευχήθηκε σε όσες και όσους συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Η κυρία Κεραμέως πρόσθεσε, πως οι μαθητές και οι μαθήτριες απέδειξαν, ότι «ξεπερνώντας τις πρωτόγνωρες δυσκολίες των τελευταίων δυο χρόνων, τίποτα δεν μπορεί να τις και τους εμποδίσει από το να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται».

Για αυτό το λόγο, συνέχισε η κυρία Κεραμέως, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές, όσο και στις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, που τους στήριξαν σε όλη τη διαδρομή. «Μπροστά σας έχετε όλες τις προοπτικές, το μέλλον σας ανήκει. Καλή επιτυχία», κατέληξε η κ. Κεραμέως.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ