Μπογδάνος – Ελεονώρα: Η Λατινοπούλου, οι αξύριστες μασχάλες και η ομορφιά

Μπογδάνος – Ελεονώρα: Τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου που προκάλεσαν κοινωνική κατακραυγή, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (ΝΔ).

Στις πρόσφατες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, σχετικά με τα “νέα πρότυπα ομορφιάς”, δηλαδή τις αξύριστες μασχάλες, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα στις γυναίκες, που εξόργισαν τους χρήστες των social media, αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. “Δε βοήθησαν ούτε οι διευκρινήσεις που δόθηκαν. Η γυναικεία ομορφιά δεν υπάγεται σε προδιαγραφές και στάνταρ. Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες αρκεί να έρχεται από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια. Υπάρχει χώρος για όλους. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας”, δηλώνει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη γυναικεία εμφάνιση, που είχαν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Αισθητική και Αντι- Αισθητική

“Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αν η ομορφιά αυτή πηγάζει από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια. Η γυναικεία όμως ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά την γυναίκα, μένει διαχρονική και αναλλοίωτη. Δεν υπάγεται ούτε σε προδιαγραφές και ούτε σε στάνταρ, λες και είναι αγωνιστικός ίππος η γυναίκα ή αυτοκίνητο. Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες, είμαστε άνθρωποι και η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια, που πρέπει κανείς να βάζει “τικ”” ανέφερε συνέντευξή του στον Alpha στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες

Στη συνέχεια ο Κωσταντίνος Μπογδάνος είπε: “Σε αυτόν εδώ τον κόσμο υπάρχει πολύς χώρος για τις κυρίες που θέλουν αξύριστες τις μασχάλες και τα πόδια τους, για τις κυρίες που θέλουν να κάνουν αποτρίχωση και χαλάουα. Υπάρχει χώρος για τους άνδρες που θέλουν να είναι αποτριχωμένοι ή που θέλουν να ακολουθούν τη σχολή του Τζέιμς Μποντ του ’60. Δεν υπάρχει λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας. Υπάρχει μια επιθετική διάθεση από αυτούς που για πολλούς που για πολλά χρόνια έχουν καταπιεστεί. Όμως δεν δικαιολογεί αυτό του να απαντάμε και εμείς εριστικά και διχαστικά”.

“Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες. Και δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις οι οποίες δόθηκαν. Η άποψή μου είναι αυτή ότι η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια, αυτή είναι η αποψή μου. Και η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα” κατέληξε. Από την πλευρά της, η κα Μελέτη υπογράμμισε πως ένιωσε άσχημα από τις δηλώσεις της Α. Λατινοπούλου επειδή η ίδια εμφάνισε πανάδες μετά την εγκυμοσύνη της, με τον κ. Μπογδάνο να αναφέρει ότι ούτε οι διευκρινίσεις που έδωσε η πολιτεύτρια της ΝΔ βοήθησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ