Μητσοτάκης – Μπέζος: Δείπνο στην Αντίπαρο με την ισχυρή παρέα των ΗΠΑ

Μητσοτάκης – Μπέζος: Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του ήταν στην Τήνο το Σαββατοκύριακο

Στην παρέα από τις ΗΠΑ των Τζεφ Μπέζος, Αντερσον Κούπερ και Μπάρι Ντίλερ, με την τεράστια παγκόσμια επιρροή, που οργώνει το Αιγαίο, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόβσκι. Οπως είναι γνωστό, τις τελευταίες ημέρες ο μεγαλοεπιχειρηματίας και παραγωγός του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ οργώνει το Αιγαίο κάνοντας διακοπές στα ελληνικά νησιά με το σκάφος του ΕΟS. Μαζί του η σύζυγός του, διάσημη σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg.

Όπως διαβάζαμε στο iefimerida ήδη από το Σάββατο, στην παρέα έχουν προστεθεί και ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, ο Τζεφ Μπέζος με την σύντροφό του και ένας από τους πιο γνωστούς και επιδραστικούς δημοσιογράφους του CNN, ο Αντερσον Κούπερ.Ο φακός του iefimerida εντόπισε μάλιστα την παρέα των Μπέζος, Κούπερ και Ντίλερ το Σάββατο το βράδυ να απολαμβάνει το δείπνο της στο γνωστό εστιατόριο της Σίφνου στον Πλατύ Γυαλό, το Ω3.

Δείτε το βίντεο του iefimerida με τον Τζεφ Μπέζος, τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη, το βράδυ του Σαββάτου στο Ω3 της Σίφνου:

Το δείπνο στην Αντίπαρο της ισχυρής παρέας των ΗΠΑ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Χθες το βράδυ η παρέα τις ισχυρής παρέας των Αμερικανών βρέθηκε στην Αντίπαρο όπου όπως είναι γνωστό διαθέτει σπίτι και απολαμβάνει κάθε χρόνο τις διακοπές του ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον. Στην παρέα χθες το βράδυ ήταν και ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του, καλεσμένοι του Μπάρι Ντίλερ. Στο τραπέζι εκτός από τον Ντίλερ και την Furstenberg και τους καλεσμένους τους Κυριάκο και Μαρέβα Γκραμπόβσκι, βρίσκονταν επίσης ο Τζεφ Μπέζος, ο Τόμ Χάνκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο Αντερσον Κούπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ