Μητσοτάκης – ιταλικό εστιατόριο: Η έξοδος του Σαββάτου και η συνάντηση

Μητσοτάκης – ιταλικό εστιατόριο: Mε τη σύζυγό του Μαρέβα δείπνησε το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ιταλικό εστιατόριο.

Μπορεί να βρισκόταν στο Πόρτο μέχρι το Σάββατο για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ σχετικά με κοινωνικά θέματα, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόλαβε να επιστρέψει στην Αθήνα για το Σαββατόβραδο και να “τιμήσει” το άνοιγμα της εστίασης. Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, επέλεξαν ένα ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Με άνετο ντύσιμο και χαλαρή διάθεση, συζήτησαν με τους θαμώνες και με τους περαστικούς και αντάλλαξαν απόψεις.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, σε διπλανό τραπέζι μάλιστα πέτυχαν μια γνώριμή τους παρέα, με αμιγώς γυναικεία σύνθεση: Η σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Πιερρακάκη, Δήμητρα Ψαχούλια, η σύμβουλος επί ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Μαρία Μαυριδάκη, η συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη Ίρις Μαυριδάκη, αλλά και η γνωστή ηθοποιός Ρένα Κυπριώτη.

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη μίλησαν για ώρα μαζί τους και φωτογραφήθηκαν όταν τους το ζήτησαν, ενώ αποχώρησαν έγκαιρα από το εστιατόριο, πριν την ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

mitsotakis 7

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ