Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σύζυγος: Ποια είναι η Κέλλυ Δρίτσα που ερωτεύτηκε ο αν. υπουργός

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σύζυγος: Με πτυχίο οικονομικών δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας

Την εκλεκτή της καρδιάς του Κέλλυ Δρίτσα παντρεύτηκε στην αιώνια πόλη, τη Ρώμη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης το περασμένο Σάββατο (5 Νοεμβρίου), η οποία στέκεται διακριτικά στο πλευρό του εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια. Οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών. Το παρόν στη γαμήλια τελετή έδωσαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του υπουργού και συγκεκριμένα τα αδέλφια του Ελένη, Κωνσταντίνος, Θωμάς και η σύζυγός του Ολίνκα. Το ζευγάρι φροντίζει να περνά χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνοντας τις προσωπικές στιγμές. Μάλιστα, την τελευταία δημόσια εμφάνιση έκαναν οι δυο τους το καλοκαίρι στο Ηρώδειο, όπου παρακολούθησαν συναυλία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

kelly2

Ποια είναι η Κέλλυ Δρίτσα που «έκλεψε» την καρδιά του bon viveur βουλευτή

Η Κέλλυ Δρίτσα είναι οικονομολόγος με πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημιουργήσει δική της εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας. Αξιοποιώντας τα οφέλη της τεχνολογίας, η συγκεκριμένη εταιρεία δημιούργησε την ψηφιακή πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης ναυτιλιακών καυσίμων.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως -ρίχνοντας μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- λατρεύει τα ζωα, ιδίως τα σκυλιά, και ενδιαφέρεται έμπρακτα για τα αδέσποτα. Αγαπά τα θαλάσσια σπορ και διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα.

Όσοι γνωρίζουν τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, λένε ότι είναι πιο ήρεμος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλάι της συζύγου του, με την οποία μοιράζεται πολλά κοινά, όπως η αγάπη τους για τη θάλασσα και τα ταξίδια, τόσο στο εξωτερικό όσο και στα ελληνικά νησιά.

61456769_10156314377462514_336504253780590592_n
kelly4
kelly1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ