Λαζόπουλος για Πολάκη: Ο Τσίπρας λέει και ξελέει

Λαζόπουλος για Πολάκη: Παιδική χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί βαρεμάρα

Λάβρος εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος για την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός ηθοποιός -που δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης- ξιφούλκησε μέσω της διαδικτυακής ραδιοφωνικής του εκπομπής όχι μόνο κατά του Πολάκη αλλά και κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί για ανακολουθία λόγων-έργων. Επίσης, χαρακτηρίζει «παιδική χαρά» τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις διαφορετικό μέλλον», εξ ου και «αυτή η βαρεμάρα και στασιμότητα». Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανα τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απαράδεκτη ανάρτηση που είχε κάνει, στοχοποιώντας δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζικά στελέχη.

Εν συνεχεία, ο πρώην υπουργός ζήτησε συγγνώμη και ομόφωνα τα όργανα αποφάσισαν να παραμείνει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Μια απόφαση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, αλλά και τη σκληρή κριτική της ΝΔ, που έκανε λόγο για «κωλοτούμπα Τσίπρα».

Διαβάστε τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Παύλο Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε στις τραμπάλες ο Πολάκης. Αποδεικνύοντας ότι ο αρχηγός λέει και ξελέει, ότι ο μεγάλος Κρητικός είναι μικρό παιδί και ζητάει συγγνώμη για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και ότι με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις ένα διαφορετικό μέλλον. Το ίδιο αστειάκι. Και δημιουργείται αυτή η απίστευτη βαρεμάρα και στασιμότητα στο κόμμα της αντιπολίτευσης».

 

@newsbreakgr Λαζόπουλος: Δεν ξαφνιάστηκα που ξαναγύρισε στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης #lazopoulos #lakislazopoulos #syriza #polakis #newsbreakgr ♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ