Κόμμα Τράγκα – Ελεύθεροι Άνθρωποι: Εγκαίνια παρά τα… όλο και λιγότερα μέλη

Κόμμα Τράγκα – Ελεύθεροι Άνθρωποι: Απτόητος ο δημοσιογράφος έκανε τα εγκαίνια στην Πλατεία Καραϊσκάκη

Εγκαίνια για το κόμμα του Ελεύθεροι Ανθρωποι έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιώργος Τράγκας. Και τούτο παρά το γεγονός ότι, πριν καν ιδρυθεί, το κόμμα φυλλοροεί. Εχουν ήδη αποχωρήσει η Ραχήλ Μακρή, ο Νίκος Καραχάλιος, ο Δ. Καζάκης και ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ. Χθες εξάλλου, ο Γ. Τράγκας έδειξε την έξοδο και στον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκο Νικολόπουλο.

«Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει», έγραψε ο Γ. Τράγκας στο facebook.

Απτόητος, παρά ταύτα, ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε τα εγκαίνια του κόμματος στην Πλατεία Καραϊσκάκη παρέα με τον Γιάννη Δημαρά του Αρματος Πολιτών και μερικές δεκάδες φίλων του νέου «κινήματος», όπως το ονομάζει. Στα γραφεία του κόμματος είναι αναρτημένες φωτογραφίες του Γιώργου Τράγκα από τη δημοσιογραφική του καριέρα, του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και του Ανδρέα Παπανδρέου καθώς και του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ