Κεντρική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – αποτελέσματα: Ποιοι προηγούνται

Κεντρική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – αποτελέσματα: Αναμενόμενες πρωτιές σε ψήφους για την κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, βγάζει ως τώρα η κάλπη.

Αναμενόμενες πρωτιές σε ψήφους για την κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, βγάζει ως τώρα η κάλπη. Ενώ εξακολουθούν να καταμετρώνται οι ψήφοι για τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι τα μισά περίπου από τα 300 μέλη θα εκλεγούν στο Λεκανοπέδιο. Αίσθηση προκαλεί επίσης ότι ψηλά σε ψήφους είναι αρκετοί πασοκογενείς (Ξενογιαννακοπούλου, Σπίρτζης, Ραγκούσης) ενώ στην Κρήτη πρώτευσε ο Παύλος Πολάκης. Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, τα αποτελέσματα σε μια σειρά περιφερειών έχουν ως εξής:

Περιφέρεια Αττικής

Πρώτη έρχεται η Έφη Αχτσιογλου, δεύτερος ο Διονύσης Τεμπονέρας με μεγάλη διαφορά. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν – με μικρές διαφορές μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να αλλάζει διαρκώς η σειρά κατάταξης- οι: Ρένα Δούρου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Παππάς, Γιαννης Ραγκούσης, Χρηστος Σπίρτζης, Κώστας Ζαχαριάδης, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Πρώτη η Θοδώρα Τσάγκρη, δεύτερη η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ήπειρος

Πρώτη η Όλγα Γεροβασίλη.

Δυτική Ελλάδα

Πρώτος ο Θάνος Μωραΐτης.

Πελοπόννησος

Πρώτος ο Αλέξης Χαρίτσης.

Στερεά Ελλάδα

Πρώτος ο Γιάννης Σαρακιωτης.

Βόρειο Αιγαίο

Πρώτος ο Γιάννης Μπουρνούς.

Κρήτη

Πρώτος ο Παύλος Πολάκης και δεύτερος ο Ανδρέας Ξανθός.

suriza

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ