Καρανίκας – Ράδιο Αρβύλα: Ο κόσμος να αλλάξει κανάλι

Καρανίκας – Ράδιο Αρβύλα: Σφοδρή επίθεση κατά των “Ράδιο Αρβύλα”, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο εξαπέλυσε ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Σφοδρή επίθεση κατά των “Ράδιο Αρβύλα”, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn, εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας. Συγκεκριμένα, στις 30 Δεκεμβρίου, μόλις είχαν πέσει σαν κεραυνός οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον τέταρτο της παρέας του Αντώνη Κανάκη Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Νίκος Καρανίκας είχε γράψει στο facebook:

“Οι #ράδιο_αρβύλα ή Ράδιο ξεφτίλες όπως πολύ σωστά τους αποκαλεί ο κόσμος, προσπαθούν μέσα από το χριστουγεννιάτικο γιορταστικό διαφημιστικό τους, να επιστρέψουν, προβάλλοντας ένα παιδικό αθώο προσωπείο. Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι, όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι’αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους. Είναι γνωστοί πλέον και ο κόσμος καλά θα κάνει να δείξει την δύναμη του και να αλλάξει κανάλι την ώρα που θα προβάλουν την εκπομπή τους για να ξεπλυθεί όλη η παρέα μαζί”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ