Καλλιάνος για Τσίπρα: Αντίδραση Ηλιόπουλου για τις δηλώσεις του “γαλάζιου” βουλευτή

Καλλιάνος για Τσίπρα: «Έσκυψε το κεφάλι στα Σκόπια, έσκυψε το κεφάλι με τις σχέσεις που είχαμε με την Τουρκία»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, τόνισε σε τηλεοπτική του εμφάνιση πως ο Αλέξης Τσίπρας επί θητείας του «έσκυψε το κεφάλι» και «υπερασπίστηκε τα συμφέροντα άλλων χωρών». Συγκεκριμένα ο Γιάννης Καλλιάνος, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, επί θητείας του, βγήκε στο εξωτερικό για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα ξένων χωρών. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας «βγήκε έξω από τα τείχη της χώρας, βγήκε για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα άλλων χωρών. Αυτό με λυπεί εμένα ιδιαιτέρως. Και στα Σκόπια και με την Τουρκία και γενικά. Και με όλες τις συμμαχίες που τελικά δεν είχαμε συμμαχίες και ήμασταν μόνοι μας».

Ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, Βασίλης Σκούρης, τον διέκοψε και τον ρώτησε: «Λέτε ότι ο πρώην πρωθυπουργός επί της θητείας του έσκυβε το κεφάλι; Υπεράσπιζε τα συμφέροντα άλλων χωρών; Αυτό είπατε;», με τον Γιάννη Καλλιάνο ν’ απαντά θετικά. «Πάρα πολλές φορές έσκυψε το κεφάλι. Έσκυψε το κεφάλι στα Σκόπια, έσκυψε το κεφάλι με τις σχέσεις που είχαμε με την Τουρκία, έσκυψε το κεφάλι και δεν δημιούργησε κάποιες συμμαχίες σημαντικές», είπε χαρακτηριστικά.

kallianos

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει δημόσια τον κ. Καλλιάνο»

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Καλλιάνος υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός “υπερασπίστηκε συμφέροντα ξένων χωρών και στα Σκόπια και με την Τουρκία και γενικά”», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, και καλεί τον πρωθυπουργό «να τον αποδοκιμάσει δημόσια», σημειώνοντας πως «σε αντίθετη περίπτωση απλά υιοθετεί τις αθλιότητες». «Σε κάθε περίπτωση πάντως, περιμένουμε ο κ. Καλλιάνος, μαζί με τους υπόλοιπους 157 της ΝΔ, να ψηφίσουν με τα δύο χέρια τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία. Για να καταλάβει ο ελληνικός λαός το μέγεθος της πολιτικής απάτης που δυστυχώς συνεχίζεται και μετά τις εκλογές», προσθέτει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ