Εκλογές 2023 ημερομηνία: Ο Οικονόμου αποκάλυψε πότε θα τις ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Εκλογές 2023 ημερομηνία: «Κοντά στο Πάσχα θα υπάρχουν ανακοινώσεις» αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ότι ο πρωθυπουργός «θα αποσαφηνίσει πολύ σύντομα τις προθέσεις του» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ενώ πιεζόμενος σχετικά με τον χρόνο των εκλογών, σημείωσε «Κοντά στο Πάσχα θα υπάρχουν ανακοινώσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά. Περίπου στα μέσα Απριλίου λοιπόν αναμένεται να γίνει γνωστός ο χρόνος των εκλογών, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες τοποθετούνται μέχρι στιγμής την 21η Μαΐου. Σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε ερωτώμενος σχετικά πως: «Ο πρωθυπουργός γνώριζε ότι το έργο έχει μείνει πίσω και κάναμε ό, τι περνούσε από το χέρι μας. Δεν γίνεται να γνωρίζει ότι αυτός που ήταν βάρδια σηκώθηκε και έφυγε.

Η τηλεδιοίκηση δεν είχε ολοκληρωθεί σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν βλέπαμε το τρένο στη Λάρισα. Από το Πλατύ μέχρι τον Προμαχώνα υπάρχει σύστημα. Ασφαλιστικές δικλείδες υπήρχαν και δεν τηρήθηκαν. Είναι μια αλληλουχία τραγικών σφαλμάτων, χρόνιες καθυστερήσεις και αδράνειες. Δεν μπορώ να βάλω εγώ ζυγαριά τι ευθύνεται περισσότερο και τι λιγότερο. Να προσωποποιηθούν οι ευθύνες. Ο θάνατος 57 ανθρώπων είναι μια τραγωδία και μας υπαγορεύει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην το ξαναζήσουμε. Ένα από τα πράγματα είναι να μην πάρουμε μοιρογνωμόνιο να ζυγίσουμε την κάθε λέξη».

Δημοσκοπήσεις: Καθαρή διαφορά ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τα τελευταία στοιχεία από μετρήσεις που φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν ότι η ΝΔ έχει σταματήσει πλέον να καταγράφει απώλειες, εξισορροπώντας τα ποσοστά της σε επίπεδα που της επιτρέπουν, σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν, να διατηρεί μια καθαρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν κατορθώνει να κερδίσει από την δυσαρέσκεια των πολιτών. Η μετακίνηση των ψηφοφόρων στη συντριπτική τους πλειοψηφία στην «γκρίζα ζώνη» των αναποφάσιστων, επιτρέπει στους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη να αισιοδοξούν ότι μπορεί να υπάρξει επανασυσπείρωση εφόσον τους παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο ριζικής αλλαγής των κρατικών δομών που υστερούν και λειτουργούν ως τροχοπέδη για την πρόοδο της χώρας.

Οι δημοσκοπήσεις που θα διεξαχθούν στις αρχές Απριλίου θα δώσουν πιο σαφή εικόνα για τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην κοινωνία και τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος, όπως εκτιμούν δημοσκόποι και πολιτικοί αναλυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ