Δένδιας ύψος: Το απίθανο tweet από την Προεδρική Φρουρά

Η Προεδρική Φρουρά προστέθηκε σε αυτούς που από χτες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη στάση που κράτησε ο Νίκος Δένδιας στην Άγκυρα απέναντι στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Στον λογαριασμό που χρησιμοποιεί η Προεδρική Φρουρά στο Twitter, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το πως χειρίστηκε την Πέμπτη την προκλητική στάση του κ. Τσαβούσογλου ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στη συνάντησή τους στην τουρκική πρωτεύουσα.

Επικό tweet της Προεδρικής Φρουράς για τον Δένδια

“Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έχει ΥΨΟΣ 1,92. Θα μπορούσε να ήταν και Εύζων!”, αναφέρει στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτησή με μία φωτογραφία του Νίκου Δένδια.

Υπερηφάνεια Γεωργιάδη για τη στάση Δένδια στην Άγκυρα

Νωρίτερα, στο Twitter, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό είχε υποδεχθεί υποδέχθηκε τη χθεσινή στάση του υπουργού Εξωτερικών κατά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. “Όσο βλέπεις τα χθεσινά στην Άγκυρα τόσο αισθάνεσαι υπερηφάνεια. Η Εξωτερική Πολιτικής της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη έχει αλλάξει τα δεδομένα δεκαετιών και η Τουρκία πλέον ξέρει ότι απέναντι της έχει μία Ελλάδα που δεν την φοβάται. Μπράβο μπράβο μπράβο!”, έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης στο Twitter.

Τι έγραψε ο Τσαβούσογλου

Η δημόσια σύγκρουση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τις κοινές δηλώσεις που έκαναν μετά τη συνάντησή τους στην Άγκυρα, ήταν σφοδρή.

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας κατά την πρώτη αντίδρασή του μετά σκηνικό έντασης, επέρριψε ευθύνες στην Ελλάδα, ζητώντας από την χώρα πιο ειλικρινή και εποικοδομητική στάση.

“Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τον διάλογο με τον Νίκο Δένδια. Συζητήσαμε διμερή θέματα, τα γνωστά πρoβλήματα, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τη μετανάστευση και τα περιφερειακά θέματα. Περιμένουμε μία πιο ειλικρινή και εποικοδομητική στάση από την Ελλάδα”, έγραψε στο Twitter ο κ. Τσαβούσογλου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ