Δένδιας – Τσαβούσογλου: Το Twitter αποθεώνει τον Έλληνα ΥΠΕΞ

Σε ένα απίστευτο διπλωματικό μπρα ντε φερ μπροστά στις κάμερες, αποδύθηκαν ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο Νίκος Δένδιας στην ‘Αγκυρα, μετά την συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών. Οι δύο άνδρες, μετά τα καλά λόγια που αντήλλαξαν, τα… έσπασαν on air κατά τη διάρκεια των δηλώσεών τους. Σημειώνεται ότι μετά το «θερμό επεισόδιο», δεν δόθηκε ο λόγος σε εκπροσώπους του Τύπου. Τέλος, υπήρξε πρόσκληση του κ. Δένδια στον κ. Τσαβούσογλου να επισκεφθεί την Αθήνα και να προετοιμαστεί συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν.

Δείτε ακόμη: Πρωτοφανής κόντρα Δένδια – Τσαβούσογλου μπροστά στις κάμερες

Το ελληνικό Twitter λίγο μετά χτύπησε «Κόκκινο» με το hashtag #Δενδιας να ανεβαίνει διαρκώς, φτάνοντας στις πρώτες θέσεις. Οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών με τις οποίες «απάντησε» σε όσα ανέφερε ο Τούρκος ομόλογός του, προκαλώντας του φανερό εκνευρισμό, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Δένδιας σε Τσαβούσογλου μετά την κόντρα: Ελπίζω να μην ματαιώσεις το δείπνο διότι πεινάω εξαιρετικά

Με έντονη αντιπαράθεση ολοκληρώθηκαν οι κοινές δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και του Νίκου Δένδια, που πραγματοποίησαν μετά το πέρας της μεταξύ τους συνάντησης.

Παρά την πρωτοφανή κόντρα, οι καλές σχέσεις μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών δεν φάνηκε να επηρεάζονται, καθώς και οι δυο τους, αστειεύτηκαν για το δείπνο «ιφτάρ», το οποίο θα παρέθετε μετά τις κοινές δηλώσεις, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου προς τιμήν του Νίκου Δένδια, λόγω της έναρξης του Ραμαζανιού.

“Αν συνεχίσουμε έτσι θα χάσουμε το δείπνο” είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τον Νίκο Δένδια να απαντάει “ελπίζω η διαφωνία μας να μη σε οδήγησε να ματαιώσεις την πρόσκληση για το δείπνο, διότι πεινάω εξαιρετικά”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ