Χατζηδάκης ΕΦΚΑ: Ξαφνική επίσκεψη με… απογοητευτικά αποτελέσματα

Χατζηδάκης ΕΦΚΑ: Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφτηκε το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Αγία Παρασκευή και διαπίστωσε ότι έλειπαν 14 υπάλληλοι.

Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τον ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής. Η επίσκεψή του αυτή ήταν η αφορμή για τον υπουργό για να προχωρήσει σε ανάρτηση στο Facebook, σχετικά με την ανάγκη να προχωρήσει η ψηφιοποίηση του ΕΦΚΑ.

Στην ανάρτηση του αναφέρει ότι ήδη έχουν μπει 50 ψηφιακές υπηρεσίες, αλλά τα αρχεία με στοιχεία ασφαλισμένων εξακολουθούν να βρίσκονται σε ατελείωτες στοίβες από χαρτί.

Ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα που υπάρχει με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, ενώ υπενθυμίζεται πως έχει ήδη ανακοινωθεί η πρόθεση να δημιουργηθεί ένα τηλεφωνικό τμήμα για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, ο υπουργός έστειλε μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μάλιστα αποκάλυψε ότι και στη σημερινή του επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή βρήκε μόνο 21 από τους 35 εργαζόμενους του υποκαταστήματος. “Να ξέρουν θα μας βρουν απέναντί τους”, ήταν τα λόγια του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ